Axacjakxlacajacam
Siz insanmısınız ya :hehe::hahaha:
Printable View
2PAC - YouTube unutmadık ....
Ben iptal :D:D:D Allah sizide güldürsün gayet ciddi okuyodum gözümden yaş geldi ahhahaaahah
sabah sabah kahkaha attım :D
yılların e30'cusunu prodüktör yaptınız 2 dk'da :D
ne diyeyim ki,techturkey muhteşemsiniz :D
Geçen Johnny ile takılıyoruz. Bizim Johnny, Sins. Bu gün türkiyede 80 ve 90 jenerasyonundan yoldan 10 erkek çevir bu adamı sor 7 tanesi sima olarak biliyordur. Ama bunların hiç biri de adını bilmiyordur. böyle bir adamdır. Neyse bir kaç arkadaş daha var Sakat scott yok o gün aramızda (Scott Nails) baldızına mevlüd e gideceklermiş hanım odunu vermiş buna ,gelmedi..,herneyse ortam güzel, isim vermek gerekirse, ben, johhny, scoot , anal Queen (Siz Tory Lane diye bilirsiniz), Altın oran body Sophie (Sophie santi), ve newbie baby girl Ashlyn Brooke var. Ashlyn 'in meslege başlama hikayesini dinledik, eski sevgilisi kendisine kıllık yapmak için beraber çektikleri fotoğraf ve videoları nete vermiş, bu sayede üne kavuşunca, erkek arkadaşının almak istediği intikamı kendi lehine çevirip bu işlere girmiş ve daha da ünlü olmuş falan. Omuzumda hıçkırıklara boguldu (sandıgınız gibi degil). Neyse sonra eve geçtik, çiğköfte yogurduk falan, Ashlyn'e bir ayran yaptım koyun yogurdundan, gördügüm ve tattıgım en güzel beyaz drink dedi , gülüşmeler züleyhahaha: ))
samet senin spor gazetesi :D
http://www.youtube.com/watch?v=lFRh0Zbh-7s
rap in hası burda. erci e
Tırt .
ortalık yine toz-duman olmuş :D
başıma bir şey gelmeyecekse, bu adanalı grup standartların üstünde.
Asıl olay budur. :icon_tup: