arkadaşlar abiler anadolu yakasında işçiliği iyi olan cam filmi yaptırabilecegim tavsiye edebileceginiz bir yer var mı
arkadaşlar abiler anadolu yakasında işçiliği iyi olan cam filmi yaptırabilecegim tavsiye edebileceginiz bir yer var mı
güncel yokmu tavsıye edebileceginiz bir yer bildigim kadarıyla llumar cok pahalı orta halli bir yer olursa ıyı olur ama onemlı olan ıscılık
umraniye taraflarına gecersen garage tunıng hızır uslu tavsıye ederım umranıye bp nın tam karsısında
bu lumar ahmet dediğiniz yer de camları söküyorlar mı?
bostanci sanayide VW Tech'in bi arka sokaginda Hak Cam var, solarmaster yapiyorlar, butun arabalarimi, arkadaslarima vs orada yaptiriyorum, isciliklerine kefilimon cam haric 180 lira ve 250 liraya 2 film var, biri 5 yillik biri 10 yillik, renk farki yok, 180'likten daha yeni yaptirdim bir arkadasima.
gidersen ismimi(Tarik) ver yardimci olurlar
Ziebart dün itibariyle %25 indirime girmiş cam filmi yaptıracaklara haberiniz olsun..
cam filmi için bence bi kere dha düşünün. aracımda cam filmi var ve inanılmaz huzursuzum bu ara... nezaman polis v.s. görsem istemsiz geriliyorum... 150 cezaya mı yaanayım filmi söküp bidaha karakola git meni kaldır onla uraşacağıma mı yanayım. yani harbi dert. aracı aldıgımda film olmasa inanın cektirmezdim . . . . bunları göze alıyorsanızda lummar ciddi güzeldir .
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gökmen karadeniz maltepe işçilik çok iyi
llumar ahmet beyden guzel bi fiyat aldım buyuk ıhtımal haftasonu ona yaptırıcam polis olayındada yan camlar 1 arka kelebekler 2 istiyorum inşallah pek sıkıntı olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)