ÖNCELİKLE MERHABALAR
benm bir D16a9 motor topladım ilk başta bitmesi biraz uzun sürdü baya bi uzun tam bitti aldık tmmdır bu iş derken 1022km yol yaptık 50 km virajda yatakları komple boşalttı öleydi böleydi derken rekteficide bulduk kendimizi ardından yıla 1 ay gibi bir sürede aracı topladılar he bu arada arabaya parasını hakkını tamamen vermişken borcum kalmamışken neyse aldım arabayı sıfır yeni motorla arabada bi aptallık var çalışmasında ateşlemesinde berken 1000 km bitti 2000 km derken araç geldi 7-8bin km arasına geldim araba patırdayarak çalışıyor ve çok yakıyordu 2 defa gittigim servisden şu gün gel bugun gel lafıyla eve dönüyodum vs......bir sabah kalktım motoru ısıttıkdan sonra totalde 5km yol (istanbul trafiğinde bomontide geçmesi şartı ile) ardından e6ya baglandım arabada bir aptallık var kendi kendime konuşurken okmeydanından seyrantepe giderken (sabah saat 9-9.5 sıraları) trafikde tak diye bir ses ben anlamadım ilk başta aracı çekiciyle servise götürdü ardından 1 hafta daha kaldı ve c.tesi akşam 8 çıvar ıbi telefon durum vahim araban piston kolunu kırmış ve krankı delip geçmiş sizce burda anormal neler olabilir...
ve bir kere dahi ben bu arabayı 7-8 bin km gelene kadar kesiciye sokmadım adım kadarda eminim....