User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Evo 6 ve S3 videosu için özür konusudur

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Icinden gecmek" teriminin ne oldugunu bilmedigi ve/veya yanlis kullandigi icin yazan arkadasin motorsporlari ile pekte ilgisi olmadigini fark ettim once.

E ne amaci olabilir diye dusundum? "Sapladi, parcaladi, oydu, sektirdi" anlaminda yazmis oldugunu gordum tipki herkes gibi bende.

Bu tarz ilkel mantiga sahip bir yoruma, isin icinde olan, hatta denildigi gibi sektore yon veren insanlarin "biz bu isin icindeyiz, motorsporlarini Turkiye'de olmasi gereken medeni seviyeye getirmeliyiz" diye yaklasmalarini ve agabey olarak genc arkadasimizin yaptigi hatayi gostermelerini beklerdim ama bunun yerine ayni seviyede saldiri yapildi cocuga. Sasirdim gordugum yazilara, yakistiramadim daha dogrusu...

Ilerlemek istiyorsak hata yapana "tekme atmak" yerine "duzeltmeye" calismaliyiz, ben boyle dusunuyorum.
    Güneş okuduğun gibi anlaşılmış sölemişsin zaten. Bana göre koydum koymak ile içinden geçtim aynı yere çıkıyo. Heleki birde bu işle hiç işi olmayan bi adama yorum yapmak hatta ordaki atmosferi bile solumamıştır bu arkadaş.

Savaş abi 44 yaşında bi adam. Emek ve zaman harcanan arabaya bu denli densiz yazılırsa yanlış anlama Güneş kükrersin sen. Bence ilk önce söliyceklerinizi karşınızdaki adamın yerine kendinizi koyun sonra konuşun.

Adam hatasını anlamış özür dilemiş. Üstelemeye gerek yok. Uzatmayada gerek yok

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke konuyu açan arkadaşın hatasını farkedip yaptığı efendiliği o konuda ona hakaret edenlerde burada gösterebilseydi, ama bu konuyu okuduğumda hala birilerine saldırdıklarını görüyorum. neyse sonuçta özgünle bahadıra helal olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saksakciliktami yapmiyahhhh
    kamu davası olduysa demekki
    vazgecmek mumkun olmuyor olabilir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz imzamızı asfalta atarız

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/60-1...-km-times.html

bu yeterli sanırım lütfen uzamasın konu!
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke konuyu açan arkadaşın hatasını farkedip yaptığı efendiliği o konuda ona hakaret edenlerde burada gösterebilseydi, ama bu konuyu okuduğumda hala birilerine saldırdıklarını görüyorum. neyse sonuçta özgünle bahadıra helal olsun.
    bi konu hakkında evet ben bi *** yedim o anlamda kullandım ama özür dilerim demek farklı şey ama tepkileri aldıktan sonra valla o anlamda kullanmadım öyle bir insan da değilim özür dilerim demek ,yaw özür dilemeyecem fikrim aynı ama hadi siz istediğiniz için özür diliyorum demeye getiriyor. O kullandığı kelimenin ne anlama geldiğini herkes bilir. Kimse safa yatmasın salak değiliz anlıyoruz. Bu foruma üye olabilecek kadar bu işin içerisinde olan kişi o kullanılan içinden geçmek kelimesinin ne demek olduğunu aşağılamak amacı ile söylendiğini çok iyi bilir. Aptal değiliz yemiyoruz R yaparak söylenen özürleri. Yoksa doğru düzgün delikanlı gibi çıkıp deseydi evet ben bu anlamda kullandım ama özür dilerim deseydi merak etme bende gereken cevabı yazardım. Ama kıvırmalar başlayınca laf söylemeye gerek kalmıyor.
    IN BOOST WE TRUST

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneş okuduğun gibi anlaşılmış sölemişsin zaten. Bana göre koydum koymak ile içinden geçtim aynı yere çıkıyo. Heleki birde bu işle hiç işi olmayan bi adama yorum yapmak hatta ordaki atmosferi bile solumamıştır bu arkadaş.

Savaş abi 44 yaşında bi adam. Emek ve zaman harcanan arabaya bu denli densiz yazılırsa yanlış anlama Güneş kükrersin sen. Bence ilk önce söliyceklerinizi karşınızdaki adamın yerine kendinizi koyun sonra konuşun.

Adam hatasını anlamış özür dilemiş. Üstelemeye gerek yok. Uzatmayada gerek yok
    Hahuea kukreyecek gibi mi duruyorum hakikaten Hic farkinda degilim valla, kendimi disardan gormedigim icin olabilir ahahha
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm arkadaşlarımın ve abilerimin anlayışına teşekkür ederiyorum...

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi konu hakkında evet ben bi *** yedim o anlamda kullandım ama özür dilerim demek farklı şey ama tepkileri aldıktan sonra valla o anlamda kullanmadım öyle bir insan da değilim özür dilerim demek ,yaw özür dilemeyecem fikrim aynı ama hadi siz istediğiniz için özür diliyorum demeye getiriyor. O kullandığı kelimenin ne anlama geldiğini herkes bilir. Kimse safa yatmasın salak değiliz anlıyoruz. Bu foruma üye olabilecek kadar bu işin içerisinde olan kişi o kullanılan içinden geçmek kelimesinin ne demek olduğunu aşağılamak amacı ile söylendiğini çok iyi bilir. Aptal değiliz yemiyoruz R yaparak söylenen özürleri. Yoksa doğru düzgün delikanlı gibi çıkıp deseydi evet ben bu anlamda kullandım ama özür dilerim deseydi merak etme bende gereken cevabı yazardım. Ama kıvırmalar başlayınca laf söylemeye gerek kalmıyor.
    bu siteye her üye olanın otomobil konusunda en limit bilgileri olacak diye bir kural yok yada ben öyle düşünüyorum. küçüklüğümden beri otomobil merakım var ve bilgim de var ama öyle arabayı komple söker takarım filan değil... aynı zamanda bahsettiğiniz camianın içinde de değilim.

25 yaşındayım ve kıvarıcak halimde yok abi kusura bakma... kimseye saygısızlık etmem. insanız hata yaparız, olabilir ama dansöz gibi kıvırmam. ben kimseye R yapsın demedim ama gerekirse küçük olarak ben yaparım problem değil.

konu gerekirse kilitlenebilir. özgün abi için tekrar özür dilerim amacım elbette arabasını yermek değildi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala arabasını yermek değildi diyorsun ne diim. Edeceğin lafın ne anlama geldiğini bilmiyorsun ama uluorta kullanıosun demek ki.

Bu arada cümle içerisinde ama ya da ancak kullanmak ama ve ancaktan önce söylediklerinin geçersiz olduğunu belirtir.
    IN BOOST WE TRUST

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet abi "ancak" konusunda doğru diyosun ona dikkat etmemişim, düzeltiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala arabasını yermek değildi diyorsun ne diim. Edeceğin lafın ne anlama geldiğini bilmiyorsun ama uluorta kullanıosun demek ki.

Bu arada cümle içerisinde ama ya da ancak kullanmak ama ve ancaktan önce söylediklerinin geçersiz olduğunu belirtir.
    S3 senin kadar içerlememiştir be hocam

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten üzücü bir konuma gelmiş konu b.USTAOĞLU isimli arkadaş maksadını aşan bir cümle kurmuş vede aşırı tepkiler almış.belki art niyetli söyledi ama kendisi özür dilediğine göre gerçekten maksadını aşan bir cümle olmuş.Ben burada ki bir çok insan kadar arabadan anlamam vede bir çoğunun bindiği arabalara da binemem üniversite yıllarımda gc 8 tutkum vardı meslek sahibi olunca da sırf gc8 alabilmek için milletin kaçmak için gün saydığı Tuncelide ben 4 yıl dağdan inmedim vede sonunda bir miktar kredi çekip arabayı aldım ama malesef şunu gördüm girdiğim bazı ortamlarda ( kesinlikle bu siteyi kastedmiyorum ) insanlar kişiliklerine göre değilde arabasının hp sine yada arabaya yaptıkları masraf kadar değer görmekte bu gerçekten üzücüydü ve sonuç olarak gc8 i sattım şimdi standart bir aile arabasına biniyorum.ama bence benim gibi sizler kadar bu işin içinde olamayan insanlarda hemen dışlanmamalı.
    keşke bu diyoloğlar hiç geçmeseydi.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar kişi alt alta sert cevaplarb vermek yerine, birisi özel mesaj atıp, s3ün 4ü kırıldığı için yarışı bıraktı. O sebeple evo geçti gitti deseydi, o kişi eminim ki bu yanlış yorumunu düzeltecekti. Bunun yerine yorumun altında resmen kombo yapılmış.
    Instagram: mutusgarage

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar kişi alt alta sert cevaplarb vermek yerine, birisi özel mesaj atıp, s3ün 4ü kırıldığı için yarışı bıraktı. O sebeple evo geçti gitti deseydi, o kişi eminim ki bu yanlış yorumunu düzeltecekti. Bunun yerine yorumun altında resmen kombo yapılmış.
    arabaları yola soktuğumuz gibi insanlarıdamı yola sokucaz burda herkes yaşının bilgisinin gerektirdiği gibi konuşucak 25 yaşına gelmiş adam nerde ne yazıcağını bilmiyorsa böyle cevap alması normal 16 yaşında çocuk değil.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda genel anlamda yer arınıyor zaten , birisini bozsak , laf soksak , taşlasak diye.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaları yola soktuğumuz gibi insanlarıdamı yola sokucaz burda herkes yaşının bilgisinin gerektirdiği gibi konuşucak 25 yaşına gelmiş adam nerde ne yazıcağını bilmiyorsa böyle cevap alması normal 16 yaşında çocuk değil.

İlla ki kişiler arasında eğitim seviyesi (imkan meselesidir), tarz farkı olur(kişiseldir), madddi durum(kimi zaman elinde olur, kimi zaman olmaz) farkı olur. Zaten ben de yazanı alıp eğitim verin demedim ki. Sadece yazdığının özel mesaj olarak yanlış olduğunu belirtmek, yazdığı karışısıdna saldırı pozisyonuna geçmekten daha doğru olurdu dedim. Önceki mesajlarına baktım yazan kişinin, hiç de öyle birine saygısızlık yapacak seviyede olmadığını gördüm. Tamam talihsiz bir yorum olmuş o konuda hem fikiriz zaten. Fakat bunun link kampanyası gibi büyümesi gereksiz konunun uzamasına yol açmış. Şimdiye kadar hiç yaş gözetmeksizin birbirine atar gider yapanları, küfürleşenleri görmedik mi?
    Yorum yapanlardan çoğunu da, ilk yorumu yapanı da tanımıyorum. Tanıdıklarım da forumda sürekli aktif olduğumdandır zaten. Fakat insan bu hata yapar. Yaşından kat kat büyüklük yapıp burada özür konusu açmış, ki aracın sahibi bile anlayışlı davranmışken, bu konuda bile üstüne gitmeye çalışanlar mevcut.
    Instagram: mutusgarage

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oz` abi bu kadar alınmamış hatta durumu fark edip ilk mesajında tatlıya bağlamış ama hala uzatanlar var...Bir hata yaptı ya illa itin arkasına sokulmalı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş zaten yaptığının farkına varmış, hala da efendiliğini koruyor. Adına konu açılan kişi de uzatmak niyetinde değil zaten. Bence bu kadar üstüne gidilmemeliydi.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün arkadaşlarla oturuyoruz.
    bi arkadaş ben kalkıyorum dedi bizde giderken bi iki sıkta kulaklarımızın pası silinsin dedik .arkamızdada 15 kısılık kızlı erkeklı bı grup oturuyor.neyse arkadaş cıktı 2ncı vıteste bı guzel vtec actı.
    arka masadaki cok bilen arkadaşımızdan bi yorum geldi.
    ''sesi kadar bide gidebilse diye'
    tabi bızım masadaki herkes duydu bunu.
    güldük.
    hayatında sarı atosferık kac tane typeR gorduyse arka masadaki arkadas bilemiyorum ama bu işten anlamadıgı kesın dedik.
    senın yorumunda aynı şekil olmus ne yazıkki.
    bnde videoyu ilk izlediğimde oha evo ışınlanmış dedim ama bi terslik oldugu aşıkar.
    neyseki özgün abiliğini göstermiş sana hiç kızmamış bile emin olabilirsin .
    açtığın konudan dolayı seni . özrünü kabul etmesinden dolayı oz' tebrik ederim.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çiğköfte var sandwitch varrrr
    KArdeş 4 ü bulana 100 tl huahuauhahuahuauh

www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)