kesinlikle katılıyorum o coğrafya çok güzel.. :icon_tup:
O konuda eline su dökülmez abi senin
bunuda başka birşey ararken buldum öyle yazınca sende aklıma geldi ekledim
Hasanboğuldu'nun iki yolu var
Köy içinden gideni kullanmayın. :)
Valla benİmde tek hayalİm mustafa...
Aam kesİnlİkle tekİrdaĞ Üzerİnden, kaz daĞlarindan Çanakkale yapman...
Güzergahı belirleyeceksin sadece. Plan proğram yapmadan rüzgar nereden eserse...
Sabah erkenden bas kontağa geze geze
Ayvalık>Cunda>Sarımsaklı>Çanakkale>Tekirdağ gezisini geçen hafta yaptık. Göktuğ(clioGT) abi sağolsun otel tavsiye etti fiyat da uygun hizmette güzeldi.
Ayvalığa gittiniz mi Tekne turuna çıkın. Kavun içi sakızlı dondurma mükemmel onu yiyin.
Sarımsaklıda beach çok giriş iki kişi 10 tl idi. Cunda da balıkçılar artık doymuşlar gidiyorsun yer yok vs goy goydalar. Ama yetmişLik diye biryer var gene orada aralarında ki en iyisiydi gerek hizmet gerek yiyecek vs.
Tekne turu için :
Zaten Ayvalıkta direk göreceksiniz turları sahilde Ben size veysel kaptanı öneririm. Birde fiyat olarak 25 diyorlar herkese siz diyin biz sormuştuk daha önce 20 demiştiniz diye ;)
Eğlence pek yok canlı müzik yapan yerler var bir kaç ayvalıkta. Marina kafe var migrosun yanında canlı müzik ve fiyatlar ucuz geldi bize :)
Şeytan sofrasına gitmeden olmaz tabi.
Tekne turuna gittiğimizde Ortunç 'u da tanıttı rehber arkadaşlarımda gitmişti daha önce güzel yer ancak kalmalık değil beachine girmelik iyi(fiyattan dolayı) :D
Kalıcak yer olarak Günebakan thaliani yi önerebilirim ayvalıkta Göktuğ abi sağolsun.
Biz ordayken şahit olduk milletin 6. 7. gelişiymiş. Bizde gene gideceğiz.
Yola çanakkaleye doğru giderken istersen bozcaada,asos'a da uğrayabilirsin.Biz vakit olmadığından gidemedik :(
Dönerken ben çanakkale üzerinden geldim. Çanakkalede de gezdim biraz troya ya gidilir, şehitliğe gidilir oradada (1 gün gider ama aşağı yukarı).
Sonra Tekirdağda bir güzel tekirdağ köftesi yenilir ve dönülür. Dönerken yol çalışması olduğu için paralı yoldan dönerseniz istanbula iyi olur yoksa o trafikte 2 saat kaldım çekilmez :D
Uzun süre tatil yapmayıp aile ile yapacaksanız gerçekten güzel oluyor oralara gitmek. Vakit varsa hatta önce izmir sonra oralara da gidilebilir.
Birde unutmadan : Eğer Pendik-Yalova feribotla geçerseniz daha iyi olur körfezle filan uğraşmassınız. Erken alırsanız biletlerden Promo yu seçerek daha da ucuza alır hemde km den kazanırsınız.
Biz Haziranda aynı mantıkla çeşmeye gittik oradan ayvalık,akçay,gelibolu yaparak geldik.Kaz dağları çok çok güzel manzarası çok iyi ama kamyonlardan dolayı kuyruk oluyor yer yer.
beyler cuma bende bodrum turgutreise gidicem
oralara sık sık gidenlerden bi rota ve şurda şu iyidir yol durumu v.s. tavsiyesi bekliyorm
dönüştede bodrum-izmir-bozcaada yapacam bu güzergahda şurayı gör buraya git dediğiniz yer varsa not alıcam :)
yavrım rota bilmem ama turgutreis gerçekten güzel bi yer araba ile falan gideceksen hele dahada keyifli olur
yakın mesafede bir çok mevki var gidilecek denize girilecek
ben bütn bodrumu dolaştım geçen sene araba ile her gün bi yerde girdik denize :D akşamları falan turgutreis güzel oluyo
çanakkale,geyikli,ordan bir bozcaada yap,küçükkuyu üzerinden altınoluk akçay ,ayvalık ordan sarımsaklıya devam et edremit üzerinden,buraları bitir dikiliye devam et ordan bergama üzerinden aliağa menemen sonra izmir son durağında çeşme olsun..
Beyler bu rotada sarımsaklı vs civarında ucuz otel diye birşey yokmu ? Geceliği 200TL den başlıyor pansiyonlar ... Ben uzun zamandır tatile çıkmadım eyvallah.Ama Gecelik 200 TL antalyada beach otel parası ya...