Geçmiş olsun , bende soruşturuyorum.
Printable View
Geçmiş olsun , bende soruşturuyorum.
Hangi yuzyildayiz yasiyoruz ya hala ilac bulamiyoruz gecmis olsun arkdasim
Fb'dan yazdım ben de , acayip acayip *** püsür şeylere çözüm bulabiliyor listem, inşallah bu konuda da ben veya birimiz yardımcı olur, hep beraber buluruz. Allah şifa versin kardeşim.
2 arkadaşıma sordum eczanesi olan.arkadaşlardan biri çok aramış 1-2 ay önce bulamamışlar.Lazım olan hastanın bir yakını bulgaristanda bulmuş gelirken ordan getirmiş.Bulgarda tanıdığı olan çok arkadaş var forumda onlar bulgaristan tarafından bakıştırırlarsa belki bir çözüm bulunur
türk eczacılar birliği ile görüşüldü.. gerekli evrakların fakslanmasını istediler.. daha sonra bakanlıktan onay geldikten sonra yurt dışından temin edebiliolarmış.. bakanlık zaten bu ilacın türkiyeye girişini durdurmuş şimdi izin mi vericek anlayamadım :s ?
en basit yol bulgaristan gibi görünüyor ailemden giden olursa bilgi veririm
Kıbrıs'ta yada diğer ülkelerdeki üyeler temin edebilirlermiki acaba ?
geçmiş olsun.. ben de az önce izmirde eczacı kalfası arkadaşımla görüştüm.. çalıştıkları depoları arayıp bana haber verecek. inşallah bulunur..
Yukarıda yazdığım gibi
Hedef-Selçuk-Galenos-Nevzat-Edak-Bek-Gek-Lokman-Dilek bütün ecza depolarının ilaç satınalmalarından sordurdum YOK
Roche eski bölge müdürüne kadar aradık kimsenin elinde yok Eylül ekim gibi bir ihtimal
Tek çare Yurtdışından temin
Bulunamamasının sebebi nedir ? Böyle bir durum Japonya'da yaşansa.
Sağlık bakanı harakiri yapar.
İlaçta zararlı olan madde(ler) mi var acaba enteresan
TTBye bağlı bazı ilaçlar başvuru sonrası kişiye özel olarak ithal edilir ve stoklama yapılmaz. Sanırım bu ilaç bu sınıfa giriyor.
izmirdeki arkadaşım da bulamadı.. tek çare eczacılar odasına gitsin onlara başvursun dedi..
bir de samsundaki dr ablama sorduruyorum..
Şimdi bankaya gelen eczacı ile konuştum. Hammadde sıkıntısı olduğundan dolayı bulunması çok zor dedi. Hammadde Suriye'den geldiği ve savaş olduğundan dolayı dışarı satış yapılmıyormuş.
Çok az bi ihtimal Çapa ve Aksaray taraflarında bulunabilir diyor.
samsundaki bi eczacıya sorduruyorum sımdı,dönerim bırazdan