ilacı bende sordurdum şimdi izmitte bi kaç arkadaşdan haber gelicek haricinde avustryadan ve almanyadan sorduruyorum tek tanıdıklarım orada inşallah kısa sürede bulunur.
Printable View
ilacı bende sordurdum şimdi izmitte bi kaç arkadaşdan haber gelicek haricinde avustryadan ve almanyadan sorduruyorum tek tanıdıklarım orada inşallah kısa sürede bulunur.
İstanbulda tahtakaleden illa çıkar bu ilaç bu kadar bulunmaz bişey ise.
Pm atıyorum bi kaç kişi numarası...
konunun tamamamini okumadim ...Yarin TR ye geliyorum burada bakarim diyecegim ama recetesiz ilac degil heralde.
eczacıda yokmus depolara soruyor olumlu sonuc cıkarsa dırek cebınızden ulasırım size.geçmiş olsun
Bulgaristan ile irtibata geçtim gün içinde haber verecekler.
ne zamana kadar lazım? yada adet olarak bir kaç kutu olarak lazımsa tatilde olanlar var fransada filan haber edelim alsınlar?
E noldu abi 9.0 lık olmadı mı?
doktordan haber var mı ?
Amcam Roche un eski turkiye pazarlama muduruydu su an ulasamıyorum mesaj attım bana dondugu zaman sıze ulasacagım
hacı bi pm atsana bana amcanın adını soyadını :D
Allah acil sifalar versin, umarim ilac bulunur en yakin zamanda, bende birkac yere baktiriyorum simdi.
bir kaç arkadaşa bilgi verdim. az sonra dönüş yapacaklar. Allah acil şifalar versin.
Ankara'da biryerde buldum, telefonunuzu veriyorum sizi arayacaklar.
Doktor a ulasinca yaz bana yeniden. Aramaya devam. . Allahin izniyle bulcaz.
allah hepinizden razı olsun konuyu başından sonuna kadar tüylerim diken diken olmuş bir şekilde okudum ve insanlık ölmemiş.
iki eczacı arkadaşıma mesaj çekdim birde fb yazdım ordada bir üç beş eczacı arkadaşım var umarım iyi haberler çıkar..
kardeşim öncelikle geçmiş olsun.şu an antalya dayım.akdeniz tıp fakültesi çevresinde ki eczanelerden ve depolardan yarın sorduracağım.
doktor olan anneme Ve teyzeme sordum suan..bilgileri yokmuş ancak yarın olumlu sonuç olursa haber Veririm..allah yardımcın olsun
eczanelere dolastm bugun bulamadm
Bizimde basimiza boyle bir durum gelmisti. Ilac ulkede yok ise eczacilar birligi ilacin yurtdisindan getirilmesi konusunda destek olup teminini sagliyor. Banada forumdan bir arkadasimiz yardimci olmustu. Biraz sorusturup napabiliriz yazarim buraya.
ben bursa'da soruşturuyorum inş bulunur
allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun
bikaç ecza deposunda çalışan arkadaşlarıma ilaç bilgilerini msj attım yarın bilgi vericekler ...
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Eczaci vs tadınıgığım yok ancak ambargo uygulanan bikaç orta dogu ülkesi dışındaki tüm ülkelerde istisnasız şubesi bulunan uluslararası bi firmada çalışıyorum. yurtdışından vs bişey yapılabilecekse elimden geleni yapmak isterim.
kadıköyde anadoılu yakasının büyük ecza depolarından biri wardı telefonuna bakacağım deniz otelın arkasındakı bınada yeri
Bende bakarım bi yurtdışı ve içine.Buluruz inşallah
Allah acil şifalar versin eczacı arkadaşlara sordum Cvp bekliyoruz hayırlısı inşallah
Kac kutu lazım size bundan ? avrupa da satısı varsa hallederim hemen.
Bana bu ilactan simdilik 12 adet lazim arkadaslar yurt disindan alim yapabilmemiz icinde hastanin kendisinin gitmesi gerektigini soylemisler saolsn yine techden bi arkadas amerikadaydi bugun sordu alamadi sasirdim kaldim ya mubarek gun bi kapi ac yarabbim...
Fransa'da yaşayan arkadaşım var. Bulamadıysanız hala bana özelden ulaşın yardimci olmaya çalışırım ...
Bir ilac firmasinda bolge muduru olan bir arkadasima mesaj attim. Bakalim birsey cikacakmi.