aynen meraklardayiz ng er meydaninda imis orasi belli
Printable View
Tebrık edenlere tesekkurler :) Emeğın karşılığını almaya başladık dahada ıyı olucak Allah ın ıznıyle su ankı halıyle yemın ederek soluyorum sadece ıkı kere rolle cıktım baska zevkı falan hıc sıkmadım kondısyon ve motoru acma bakımından ve dyno uzerınde ıkı kere ayar yaptı Ozgun.bundan dolayı daha ilerleme şansı var s2000 ın.
Gerıcı mesajlar yazmamak ıcın yazmıyorum mamıde su an elındekı arabadan daha hızlı bı 106 yapar bende elımdekı s2000 den daha hızlısını yaparım mevzu bu değil bu yuzden gerılmeye gerek yok ıkı tarafta bırbırını ıyı tanıyor kı Mamı abıylede yuz yuze gorustuk ben vıdeo dahi koymadım kımseyede atmadım bıle :)
Arabanın vsa problemını bılmeyen yoktur o araba dun hem ozel işlerimden dolayı hemde o arızadan dolayı cıkmadınne ben er meydanından uzak dururum nede arabamı uzak tutarım :)
Kı konuya benden once yazan Mamı abidir Mehmet benı gectı tebrık ederım arabası cok hızlı dıye dığer arabalarla olan deneme vıdeolarını koyarım ınsallah bugun daha pc ye oturmadım cunku :)
Tekrar herkesın ayağına sağlık kesesıne bereket :)
bu gece varmı ? bi ekşın :)
Benım acımdan yok ama mılletı bılmem :)
Guzel bi geceydi Mami abiyi tebrik ederim arabası cıdden cok hızlı bastıgımız gibı onume cıkıyor 200 ustu berabere bıtıyor cıdden sasırttı benı yalan yok :)
Allah cumlemızın gonlune gore versin ıkı taraf ıcınde emeği gecenlerin ellerine sağlık :)
Hatta onume cıkmıyor zıplıyor tavsan gıbı seke seke gıdıyor :))
Kardeşim bende seni tebrik ederim araban mermi kesene bereket ustamında eline sağlık
Tebrikler iki aracada :) Video koyulacak mı?
Arac sahiplerinin kesesine bereket
Video izleyebilicekmiyiz?
İkinizide tebrik ederim müthiş bi mücadele yaşandı.bence en önemlisi bu kadar ciddi bi denemede centilmence savaştınız.
İst park yoluna giden var mı acaba tv gelmiş set kurmuş resmen görüntü almış show tv diyorlar
masallah deneme güzeldi dostluk kazandı
İki aracida sahiplerinide tebrik ederiz herkez bu gecenin hakkini verdi massallah
2 , 3 hafta önce köylüler hondacı arkadasları silahla kovalamışlar 2 el sıkmıslar herkez bir tarafa dagılmış. 2 arkadas cukur bulmus oraya atlamıslar. biri arabanın içine sinmiş allah ne verdiyse 1 - 2 yapmıs. bagzıları araziye dogru kaçmıslar. baya bir hararetli anlattılar bende sok oldum aman dikkat edin beyler. istanbul parka dogru giderken tatlı bir rampa cıkarken sagda shell var onun az ilerisinde ışıklar var. ışıkları gectikten sonra bir sonraki ışıklara varmadan solda bir cep bölgesi var orda yasanmıs olay. aman dikkat.
kocaman MAŞALLAH NG ye ve SUS'a. ALLAH her zaman böyle dostça roll'ler gormeyi izlemeyi nasıp etsın.
maşallah iki aracada tüm rekabetler böyle olsa keşke :)
Mami abiyle aynı kafadayız onun ıcın sıkıntı yok :)
Ama dun bi tek mami geldi ayagına sağlık tekrardan başka kimse gelmedi gelıcez dıyenlerde mami ile sonucun ne olcagını bekledı ondan sonra gelmedıler :)
Iki aracada kocaman masallah...
ikinizede tebrikler