video var mı beyler?
Printable View
video var mı beyler?
Maşallah 2 araca sorunsuz ve guzel bir yaristi
Mehmetcim burda yaniliyorsun yanlis yorumluyorsun, rolle cikmadan bi gorelim diye seni arayan bendim, ki biz cikiyoruz diye beni ariycaktinn z.burnunda seni bekledik. Sonra karsiya gecme karari alindi ortamca, biZde bakip donelim dedik, yanlis Anlama haberin olsun diye tekrar arayip sana haber Verdim. Donucegimizi tekrar soyledim. AMA karsidan donus yolunda ewo Subaru 2871 li golf ile basma firsati buldum (skn) ile, Araba 3 e girmiyordu goren gordu 4 de bile sokmakta zorlandim yer yer arabayii hazirlamislar ki denemek icin seni aramisim ki denemek icin karsiya gecmeden hadi gel yasin deseydin arayip Mami abiyle bulustuk karsiya gecmez direk yanina gelirdik, basmaniz 1:30 bulacagi icin gidip gelelim dedik, dondugumde sikinti var dedim 3 te basalim dedin 3 de basmak da pek adaletli olmazdi, keyif alamazdim nihayetinde keyif isi yapiyoruz. art Niyet gecilme edasi ile gelmemezlik yapmadik, Gonul koydun uzuldum gene cikip gelecektim Gerek olmadigini dusunduk, en İNCE ayrintisina kadar yazmaya calistim, hakkin gectiyse helal et :)
Yasinim dun akşam cıktım eğerki o tarafa gıdıcez deseydınız bende Atasehıre gelirdim donuşte mami ile denerdım gelıcez dedınız dıye ataşehıre gıtmedım sonrada gelmeyınce sız elbette sınırlendım arıza olabılır vıteste gecmiş olsun.
Müsait olunca çıkar denersiniz olur biter
facede bir video izledim 28 temmuz geceli sanki ilk bastıgınızda sus bi kıçını salıyor sonradan topluyor gibi..
mşllh. hg 106 ve sus s2k ya ikiside birbirine denk çok keyifli bir deneme.
akhisar' da görebilecekmiyiz 2 aracıda ?
Ben gelıcem abi akhisara bu hafta kayıt işinii hallederiz :)
Facede bi video izledim ng bi tik onde son denememi bu video yoksa eski mi?
Iki aracta tr de yapilmis nadir arabalar cok emek verilmis hakikaten
Kesenize bereket gercekten masallah lafini hakeden araclar
Facede vıdeolar var evet bız mami abiyle konustuk sıkıntı yok ondada cok emek var bızdede arabalar denk ama ılk bastıgı anda mami onde ılerde kafa kafayız :)
Bu akşam guzel org olcak gıbı arabasını gormek ısteyenler gelebılır :)
Yahu kimse sikinti var demiyoki zaten bu kadar emek harcanmis iki arabanin deneme videosu varmi diye insanlar 2 gundur kicini yirtiyo bi video koymuyosunuz . Anlamiyorum bende okadar merak uyandirildi arabalar sokulu takili falan filan koyun videolarida seyretsin herkes .
not:masallah 2 side guzel yurumus s2000 dragda is yapar kesin gitmeli
İki dostumuza da Maşallah.. :icon_tup:
video isteriz :)
Mehmeh go-pro sözün vardı hatırlatırım, :)
maşallah araçlara...
Garıban nıye sınırlendın bu kadar sen hanı gelıyodun nıye gelmedın :)
Sacma sapan muhabbet donucek gerılcez dıye koymadık Mami abiylede konustum ben bendekılerı hazırlıyorun su an koyucam koyma sebebınde Ahm ahmetın ben daha hızlısını yapana kadar en iyi bu yazması vede buda tamam sıradakı gelsın yazması
Mamı benı 30 boyda gecse koymaz
Arabam oyle boyle dıyenler cıksın bı mamıyle densınde gorelım ak ı karayı :)
Olm o arabanın önündeki ters üçgen M harfi ne lan:) Super Mehzent amblemi mi:) cogiyi ya
ahahahha :) gorgusuz kuyumcu spec :)
http://i1125.photobucket.com/albums/...409EFAEBF2.jpg