Atatürk mahallesi iyidir.
Printable View
Atatürk mahallesi iyidir.
Beyler konuyu hortlatiyorum
Esenkent blokları nasildir esenyurtta cevresi oturulabikirligi ne durumdadir aramzda orda oturan kimse varmi
Esenkent iyidir, esenyurttan izoledir..
Bahcesehir yaninda toplu konut (kooperatif) bolgesidir, adam gibi arabani parkedersin..
Express otobusler ile mecidiyekoy bakirkoy taksim ulasim imkani vardir..
Son 5 senede akbati gibi bir nimete kavustu.. Guzel tercih olur.
+ Olarak bogazkoyu de degerlendirebilirsin
Esenkent tarafı ile Esenyurt arasında mesafe olduğu için daha iyi hatta baya iyi o taraflara göre, Akbatı v.b'de yakın,etrafta her türlü dükkan mevcut. Minibüs ve Otobüste var sıkça, Bence fena değil güzel ama evler eski tipte,açık otoparklı v.s genelde.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum sağolun
@Serkan
15 senedir bahçeşehirdeyim en doğru yorum valla bu olmuş
boğazköyde sessiz sakindir bir sürü yer bulabilirsin 3 katlı villasından tek oda evine kadar uygundur fiyatları.
hatta buna mobilyacıların ordaki kiptaşıda koyabiliriz kendi duvarlarla cevrili güvenlikli site. varsada iti kopuğundan ayrısın
berkan saol :)
kendime değil bi yakınıma ev bakıyorz ordan bulmsular esenyurt dediler içime bi kuşku düştü. boğazköyde kiralar ne kadardır bide osb de calısıyor oraya gidiş geliş oradan kolay olurmu? kontrat yapmadan son bi fırsat varsa değerlendirelm :) esenkentte 720 tl kira + 100 aidata anlasmslar
esenyurt hariç heryerde oturulur :D
yapı denetim firmamız var müteahhit arkadaşlara abilerime duyrulur . Oranda m2 büyüklüğüne göre tech üyelerine güzellik yapıcam :)
Metrobüse yakın olarak Mehterçeşme,
Daha alt bölümde tapu ve belediye binasına yakın olarak Ardıçlı güzeldir.
Esenyurt İstanbul'un en çok göç alan ilçesi. Sınırları çok büyük.
Oldukça kozmopolit bir yer. Her kesimden insanla karşılaşmak mümkün.
Ardıçlı'da küçük sıfır bir evim var.
Almak isteyen olursa özelden irtibat kurabilir benimle.
E5 yanı tercih edilmeli aşağılar bildiğin teksas ama her semtin vardır böyle bölgeleri bizimkent köprüsüne yakın oturuyorum bölee mekancı bölee şekil bi cadde daha görmedim ben istanbulda bağdat caddesinin ufağı oldu remen istanbul evlerinin girişine kadar kalite mekan ferrariler r8 ler gezer oldu gel gelelim 1 km aşağıya in hap var cigara var roj var sana ne lazım öyle rezil bi ortam yani çingeneleri meşhurdur her yerde çirit atarlar asayişini 17 araçlı bir ekip filosu vardır benim bulunduğum bölenin rusu boldur rezidansı boldur vs.vs.
O tarafa giden buyukcekmece minibusleri var esenkentten ama direk osb ye gitmez beylikduzu migrosun oralara gider.
Veya avcilara giden otobus minibus binip ordan aktama yapilabilir..
Ama gene tuy siklet araba (106/saxo 1.4 mesela)+ lpg cok daha pratik ve ekonomik olur :)
esenkentten ulasım da sıkıntı yasanmaz.
Esenkette oturoyrum şimdilik 1997 den beri bularalayım şuan oturduğumuz evi 2001 de 20.000.000 liraya almıştık
ev 72m2 balkonu salona dahil ettik şuan 85m2 2 oda 1 salon satıyoruz aynı zamanda 170 e alıcı buldu, biz boğazköy e taşınıyoruz belki sizinde ilginizi çeker orada emlak fiyatları biraz daha düşüktür.
Sahibindende Bahçeşehir 2.kısım diye geçiyor
beylikdüzü osb de ise işi ve arabası yoksa , kesinlikle boğazköy ardıçlı bahçeşehir çok ters kalır .
mehterçeşme en uygun ve en gelişen yerdir şuan marmara parkın hemen arkası fiyatlarda caddenin diğer tarafına göre neredeyse yarı yarıya .