arkadaş benim araç inan 1 aydır yatıyo gücüm yetmiyo artık ya depoda benzin bile yok diyebilirim ...
Printable View
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf2090033.Jpeg
benzinli aracı olanlar düşünsün. benim araç benzin kokusunu bile hatırlamıyor 1 yıldır. 1 senedir sadece gazla marş alıyor gazla gdiyor. o da pahalı gerçi
#direndepo. benzin kokusuyla giden araba var mı bildiginizz ben alcamdaa ............
2. yi bu kadar hızlı bindirceği belliydi zaten
Şimdi bi 100 liralık atmaya gittim :) 5 dk ile kurşunsuz 95 i 4,83 ten aldım. Petrol Ofisindeki kasiyere sordum sistemden baktı, 00:00 da kurşunsuz 95 4.92, kurşunsuz 97 5.01 TL / Lt olacakmış. Daha önce yazıldıysa özür, sayfaları kontrol etmeden yazdım..
Bugun bi ark min arabasindaydik 20tl lik benzin alacagim dedi. İnmesiyle binmesi bir oldu ne oldu almadinmi dedim yoo aldim 4lt dedi :) Allah herkesin yardimcisi olsun. 4 gundur TR deyim gordumki buralarda yasamak cok ama cok zor.
turboo bizide kurtar buralardan :D iş yok mu iş oralarda :)
Gelin yahu memleket orada duruyor :)
Motorumuzun depoyuda fulledik, hadi hayırlısı
Mazottan ses yok mu
Lpg spec :D Km 15 kuruş . Satın 1.1 cc araçlar alın en güzeli boku çıktı artık benzinin 1 senedir benzin almıyoruz arabaya . Şimdi benzin pahalı diyoruz geceleri roll den başımızı alamıyoruz : D
Haber doğru arkadaşlar
Allahtan ethanol ucuz
yollardaki turbo benzinli araçlar ?
der kaçarım ;)
Sonra kamu spotu yayınlarlar tv'de yakıt kaçakçılığına hayır diye :S
opetden saat 23.00 de aldım 4,84 den... pompacı eleman gece 12 den sonra 4,95 olacagını söyledi.... biraz önce eve gelirken eryaman shell'e baktım 95 oktanın fiyatı 4,92 olmuş bile....
hayırlısı..
Opet - Pompa Fiyatları
Ne yapılabilir bu zam'ı durdurmak, halka bu kadar yüklenmenin acı verici olduğunu göstermek için ?
Sosyal medya'da 'ehliyet harçlarında olduğu gibi' bi başkaldırı, itiraz yapılabilir mi ?