puuuu çocuklar.. tuuu kaka çocuklar..
Printable View
Maliye bakanı açıklama yapmış.
Maliye Bakan
Lafı dolandırarak aslında demek istiyor ki ''Bizim menfaatimize.'',
Mhp'den milletvekili aday olarak çıkan Sn. Ekmeleddin İhsanoğlu esnaf dolanıyordu dün. Hatta televizyonlara çıktı izleme şansı buldum.
Güzide ve kafası çok çalışan sayın esnafımız sordu.:'' Emekliye ikramiye,yüksek zam vaad ediyorsunuz da bunun kaynağı nerede ? Nasıl yapacaksınız ?''
Hani oy verdiği büyükleri dalga geçti ya kaynak yok diye bu da hemen inandı inanmak zorunda .
Ekmeleddin Bey dedi ki :'' Kaynak var bize güvenin,en azından israfları ve çıkarları bitirip size kaynak oluşturacağız. Sen önce israfı görüyor musun görmüyor musun onu söyle.'' Dedi ve aldığı yanıt
''İSRAF OLDUĞUNA İNANMIYORUM .'' Peki dedi ve gitti Ekmeleddin bey.
Kimlerle aynı çatı altında nefes alıyoruz , yani hiçbir şeyin değişmeyeceğini görelim beyler . O sivri zeka esnaf gibi milyonlar var .
eğlence paketli mercedes s long dizellerle diyanet baskanı falan gezdikce, dal yapragın biri her bakana ucak vaad ediyorum derse, koyun kesimde trene bakar kıvamda ne ısrafmı yeaaaaaa demeye devam eder :ofk:
Sarayın elektrik faturası 40.000 lira amk ya . Sonra CHP ve MHP'nin vereceği 2-3 ikramiye ile dalga geçiyor adamlar nasıl kaynak sağlayacaksınız diye . Adamlar israfın suyunu içiyorlar her gün.
AKP milletvekili "2002de asgari ücret 184TL idi şimdi kaç TL olduğunu bilmiyolar galiba" diye açıklama yaptı arkadaşlar. Ben artık hiç bişiy görmez oldum, cahil kesim ile uğraşmak çok zor.
maliye bakanı 6--7 yıldır aynı şeyleri konuşuyor .vergilerin yüksek oldugunu kabul ediyorsunda eee .
Petrolun geliş maliyeti nedir kaç tl 60 kuruş mu . Koy 2 veya 2.5 tl vergi ona bile razıyız. Hadi taşımacı alıcı satıcı maliyetleride cık 3.50 olsun en kötü ama neden 4.60 .Bu gelecegi korumak degil vatandaşı .ikmetir.
Millet sizin gibi 5.000 cc makam araçlarına binmiyor benzine kaç kere para veriyosunuz.
Aldıgınız paralar size dokunmadıgı için vatandaşın halinden nasıl anlıyosunuz anlayamıyorum bu ülke ne olcak ya
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...c2&oe=55D8C3B2
40.000 iyimser olmuş
Ben günlük 40.000 lira diye biliyorum zaten .
İnternette böyle bir şey dolaşıyor ama ??
http://i62.tinypic.com/2m4as2h.jpg
Paralel yapı shop yaptı baba ya saçmalamayın öyle şey mi olur