Zam ne zaman geldı? Fıyatlara yansıdı mı?
Printable View
Arkadaşlar bakırköy incirli cad kadoilden benzin alınır mı diğer yerlerden 12 13 kuruş aşağıya veriyor benzini
Murat abi benzin bu gidişle 6 lirayı geçermi indirimler 3-5 krş geliyor zamlar maşallah 10-13 krş arabadan soğuttular resmen :ofk:
bu eski esnaf taktiğidir.. hani vitrinlerde yazarya 10 tl lik ürüne 9.90 aslında o 10 tl dir ama biz otomatik 9 deriz.. 1 tl amortismanı aslında o dükkan değil biz yaparız kafamızda..
buda aynısı 10 kuruşluk zam mı yapılıcak yap 15 kuruş 5 kuruşunuda bir hafta iki hafta sonra indirim olarak yansıt millet koşa koşa benzinliklerin önünde kuyruk olsun..
Ben son 1 haftadır ısı toschack a vurdum... Anlamadı bazı arkadaslarım,bende bozmuyorum....
Istasyon sahıbı varsa aramızda,ıyı para kazandırmısımdır ama kısısel kullanımda 5-10tl anca fark eder.
Eskısı gıbı yaptıgım analızlerı pek yazmıyorum cunku yorumları okudukca keyfım kacıyor.
Senede 75.000ton mal sattıgım ıcın %1 bıle bende buyuk fark ettırıyor...
abi seni çok iyi anlıyorum ama emin ol burda ciddi bir kitlen var gerek forumda gerek reel hayatda eminim seni önemsiyorlar.Bu yüzden okumayı sevmeyen,idrak edemeyen,verilen emeğin kıymetini anlamayan kişi/kişiler içinde konuyu yakmaya değmez.. :) sen yazmaya bizde okumaya bilgilenmeye devam abi
Abi evet bir depoda 10 15 farkeder ama servis işi yapıyorum, senin verdiğin bilgilere göre en az 10 arabayı fulletiyorum arkadaşlarım dahil verdiğin bilgiler yararlı oluyor :) Teşekkürler takipteyim.
100 -110 TL arası depoyu fulledigimiz gunler gelmez dimi geri :)
dün aracımın el freninin altında eski bir fiş buldum. sene 2007 aracın ilk sahibi arkadaş 2.45'ten mazot almış 50 liraya yarı depo neredeyse valla hüzünlendim.
Bugun Bezın alın....
o değilde burada benzin mazottan daha ucuz.
belki 7-8 ülkede bu durumu gördüm, benzin hep mazottan ucuz.
bizim türkiyede mi terslik var yoksa bu ülkelerde mi terslik var?
Bu bizde devletin politikası, yoksa rafineri cıkıs fiyatlarına baktıgımızda benzin mazot'dan bizde de baya ucuza cıkıyor, işin ilginici devlet dizel kullanımını öznediriyor, elde kalan benzini de iç pazarın çok altında yanlış bilmiyorsam 1,5 lira gibi birşeydi dışarıya satıyor.
Marinada 1.95 tl diye bir facebookda foto gördüm
Yat sahipleri ne kadar fakir bakın devlet baba kıyak yapıyor :)
Istikhak ile otv siz alabilirsiz.
MaZot da subvansiyon var. benzin mazot yakinda ayni olur ama secmenlerinden korkuyorlar.
Evet verin duzlesin fiyati,ne oyle fakir gibi 5,20 falan?? 5'den sonra 6 olmali direk.
Avrupa kiskaniyor bizi,fakir davranislari sergilemeyelim.
3 kürüş aşağı 10 kuruş yukarı diye oynıycaklarına adam gibi delikanlı gibi yapsınlar 1 tl zam en azından 2-3 sene zam yemeyiz milletin kafası kulağı rahat eder ne aldığını bilir.
bagdat caddesi feneryolu sol tarafta 2 tane shell var.hoş biri kapandı.otel olucakmış galiba
digeri hakkında bilgisi olan varmı.motora şimdilik ordan fulluyorum.araç içinde orayı kullanabilirmiyim.shellin kendi yerimidir
vay bee o zamanlar sti sürerdik (benzin 2.50 2.60 tl filandı) şimdiyse hayallerim ford 1.0, reno 0,9 araçlar :D
Benzine zam geldi, işte yeni fiyatlar! | İş-Yaş** Haberleri
Seviyorlar bu hayatııııı :)
Sipariş usulü 10 kuruş hayırlı olsun hanemize :)
Dahaaa çokl koyarlarr bize :)
2014 de benzinli araba aldım bu fıyatlar böyle tavana vurdu
2017 yine aldım yine yukarlarda kendımden kıl kapıyorum a*k sınırlerım oynadı :D
ben o kadar küçük hacminde ekonomisi olucağına hiç inanmıyorum hatta belki 1.6 araba gibi yakar.. nedenine gelince gitmiycek gitsin diye gazlıycaksın motoru sıkıştırıcaksın bu seferde deli gibi yakıcak.. dik yokuşda dur kalkda totosunu kaldırsın diye kökliyceksin gazı yani bir ekonomisi olsa olsa dur kalkda olur başkada normal şehir içi sürüşde bence çokda bir avantajı olmaz yakıtta bu kadar aşırı küçük hacimlerin bana göre.. gözlemlediğimde o yönde bu tip 1.0 ve altı aracı olan kimle konuşsam insanların çoğu yok abi az yakmıyor öyle falan diyorlar..
ekonomi yapmak isteyen symbol alsın. Hafta içi 30 lira koyuyorum istanbul benim :D
Hafta sonu için sahil moduna benzinli araba almak için çabalıyorum. benzin zammı vergi vergi vergi vergi vergi... Allah sonumuzu Hayır etsin.
olay aracın az yakması değil ki yakıtta fiyat arttıkça arabanın az yakmasınında bir ekonomisi kalmıyor.. yada tam ters mantık anlatıyım bir araba düşün 12 litre yaksın ama benzinde şu anda 1 tl olsun misal.. o araca hepimiz ekonomik deriz o kadar çok yakmıyor deriz.. o zamanda çok yakan araç algımız değişir benzinin fiyatına göre..
dizelin litresi misal 5 tl yi vurursa bana göre en az yakan şu an piyasadaki dizel aracın bile bir ekonomisi kalmaz.. Garibim arabanın ne suçu var ne yapsın :)) ..
@darkmoon abi dur kendimizi kandiriyoruz niye bozuyorsun :D
Arabaya kıyamadığımdan tüp taktırmam diyordum ama 6 yı gördüğü an ya satacam yada gidecem tüpcüye. 9lt yakan araç km de 0,5krs tüketiyor.