o teyze grubun çocukları torunları geziye gittiyse onlarda döner yavaştan. ah oğlum vah oğlum diye.
Printable View
o teyze grubun çocukları torunları geziye gittiyse onlarda döner yavaştan. ah oğlum vah oğlum diye.
nato mermer nato kafa
yooo ayıp olmaz :)
provakasyona gelme özeren :D
yok valla admine mesaj attım beni banlasın diye ama banlamadı hala yoruldum çünki :D
Cem Toker ne de güzel demiş ''"Demokraside Türkiye'yi model aldıysanız, futbolda da San Marino veya Malta'yı model alın''
bi *** bilmiyorsun cak cak konuşuyorsun. madem biliyorsun söyle ne *** olduğunu. batakilerin paşadan korkup da adama neler neler dediğini. en ufak açığını bulup diğer günahsız komutanlar gibi neden içeri atamadılar o zaman madem bu kadar kötü bu adam. adama yatıp kalkıp dua etmen lazım terörle ettiği mücadele için. ama siz yok musunuz sizden olmayan herkes düşman herkes kafir siz meleksiniz.
yav allah için cevap vermeyin şuna , sende siktir ol git lan , daha fazla insanların sinirini bozma vatan haini.
adnan mendereside vatan haini olduğundan astılar değilmi ?
arkadaşlar hadi vtecdream arkadaşa haklısın sen en büyüksün sen en doğrusun sen en demokratsın sen en bilinçlisin vb. şeyler yazalım mutlu olsun bizde onunla daha fazla zaman kaybetmeyelim :)