Al işte yine kirlettin konuyu.. Daireyle ne yapacaksın ki.. Niye sokuşturuyorsun daire maire..
Yanlış yolda olan bizleri doğru yola sokmaya çalışıyor shokobra.. Doğru yol? Doğruyol? Öfff ben de siyaset yaptım şimdi senin yüzünden :(
Printable View
Bence bizi trollüyor. Biz de ciddiye alıp yazıyoruz boşuna. =)
kışkırtmayın adamı.. Son olarak yazdığını söylemişti.
Kurtulmuştuk ne güzel..
sizin yüzünüzden Tekrar yazacak, yakışmaz o yaşta adama tükürdüğünü yalamak lafından dönmek.
Dünya'da petrol fiyatları.
http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Bizden daha yüksek ülkeler İrlanda, İsviçre, Fransa, Moritanya, İsveç, Finlandiya, Islanda, Birleşik Krallık, Malta, Komorlar, Portekiz, Yunanistan, San Marino, İsrail, Mayotte, Denmark, İtalya, Norveç, Monaco, Netherlands, Hong Kong
Moritanya, Komorlar, Mayotte'deki otomobil sayısı sanırım sayılıdır. Yunanistan'ı geçiniz. Diğerleri ile şuanki halimizi bir karşılaştırayım dedim, bir gülme tuttu ve vazgeçtim.
yarın benzine indirim var :D
Ne kadarlık daha bir indirim olucak?
Yeni indirim yok...
Ben kaale almayin dedikce yucelttiniz bos beles yorumlari...
Bu mesaj anlayan için çok şey ifade ediyor...
Hesap açık ve ortada.
Bundan daha iyi olabilir miydi, olabilirdi ama olmaması için tüm Dünya adeta topyekün birleşti.
Eğer Misak-ı Milli hedefi birkaç yıl ötelenmeseydi, belki de çok çok uygun fiyatlardan petrolümüzü tüketmeye başlamıştık bile...
Çok şey ifade ediyor ama atladığınız başka birşey var. Petrol ihraç ederken 143 kuruşa ihraç ediyoruz, ithal edip satarken de döne dolaşa 3 kere vergi veriyoruz. Petrol niye ihraç ediyoruz çünkü araç sayısı artmış olmasına rağmen benzin kullanımı azalıyor, mazaot ve lpg kullanımı artıyor.
Yazının devamı
http://www.hurriyet.com.tr/litresi-1...attik-22063024
Bir gazete veya kanalda bu yazdıklarımın dile getirilebileceğini mi düşünüyorsun?
Bunu öğrenmenin en iyi yolu, çevrenizde ki Prof. veya Doç.ler ile(Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Siyasal Bilimler alnlarında)bu konuları mütalaa etmekten geçer...
Yoksa öyle Atv, Ulusal, Star veya Sözcü'den edinebileceğiniz bir bilgi değildir. Oralarda normal kullanıcı profilleri için bilgi ve belgelere erişebilirsiniz ;)
arabayı evdekinlere bıraktık 8 krş indrim furyasını kaçırdık, :) yarın gene zamlı zamlı alacaz.. 3.45 ten :( sıkayım dişimi yakınsa indirim :(
1 gun once bayilerimize soyluyoruz.
Biz 3 gun onceye kadar hesaplayip,ogreniyoruz.
Opec in aciklamasi geldi1 saat once,zam gelir yakinda.