2 gun yok ancak dolardan dolayı olucak,Benzınde artıda....
Ama bu sefer acıtıcak.Bugun ve yarın depolarınızı doldurun.
Aramızda bayı varsa,araclarını yarın doluma yollasın...
Printable View
2 gun yok ancak dolardan dolayı olucak,Benzınde artıda....
Ama bu sefer acıtıcak.Bugun ve yarın depolarınızı doldurun.
Aramızda bayı varsa,araclarını yarın doluma yollasın...
Pazar aksami yazarim. Yurtdisindayim hala...
Ama vazelini hazirlayin...
ben 15 20 krş bekliyorum bu sessizlik hiç iyi birşey değil :D
Yarin aksam hesapliyacagim,biraz sabirr.. Doneyim memlekete...
Gece gece düşündüm, 10krş zam gelse 50litre=1depo'da 5lira yapar. 5 lirayı küçümsemiyorum ama şu yaşta 5 liradan sebep bir heyecana sokan yetkililerin Rabbim müstahakını versin. Bir yere giderken kırk kere düşündürüyorlar araba ile mi gitsek yaya mı toplu taşıma mı? Sinirden stres atayım diye gece 40 km gazladım, sabah uyandığımda pişmanlık duyduğumu hissettim. Allah bildiği gib yapsın benzine zam yapanında doları artttıranında.
Elimden geleni yapiyorum. Belki tuketici icin 3-5 lira fark eder depoda ancak toptan kullanan yada istasyon sahipleri icin 1-2 iscinin aylik maaslari cikar.... Oyuzden elimden geldigince haber veriyorum...
Salidan sonra zam netlesir...
3.70 tl mazot mu olurr ya
Hadi guzel haber vereyim; Canada'da ki rafineri yanginindan dolayi,petrol ve benzin ziplamisti ama ongorulenden cabuk sonduruldu. Amerika'nin da etkisiyle iyi bir gevseme var,zam olmayabilir...
Abi zam olmamasina sevinir olduk :(
Malesef oyle...
Kotu haber vere vere,beni seytam bildiniz. Bari iyi haber vereyim...
Fakat sunu unutmayin,siyaset olarak algilamayin,suan ki hukumet sayesinde fiyatlar bu seviyede...
Motorıne 6-7 krs zam olur yarın....
Tekrar symbol alıp yeni açılan kadoilden 3.19 dan mazotumu doldurup binicem ileriye dönük planım :D bu ülkede benzinli arabaya binilmez
Kapanıslar boyle devam ederse ya yarın kı zam oranı artar yada ekstra bır zam daha gelır....