Yusuf yazan troll ama diğeri gerçekmiş.. Bakınca inanılmaz şaşırmıştım , bu yaşa kadar bu kafa ile nasıl gelebildi diye :)
Printable View
Klip guzelmiş, 2. si Yusuf' un önünden 1 torba saman eksik.
Geçmiş olsun diyecem fakat geçmeyecek..
''Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam bekleniyor''
Arac sahiplerine kotu haber... Buyuk zam bu gece başlıyor
Fulledik bonus 15 tl birikmiş onu harcadım
Artık kazık girebilir :)
Akaryakıt dağıtım şirketleri benzine 16, motorine ise 11 kuruş zam yaptı.
Kıyamet kopsa da kurtulsak çare kalmadı.
Shangay beşlisi mi alırım bi dal :D
1 litre işlenmiş yakıtın devlete maliyetini biliyor musunuz? evet yaklaşık 1 TL. Ne kadara satıyorlar? Diyelim 5 TL.
Türkiye'de 1 günde tüketilen yakıt (mazot+benzin) yaklaşık 70 milyon litre.
Aradaki parayı siz hesaplayın artık? Bu para 1 günlük. Seneye vurursanız neler çıkıyor. Benim matematik burada tükeniyor. :)
Ve en çok merak ettiğimde bu paralar nereye gidiyor? Hangi ülkenin hangi bankasında ve kimlerin hesaplarında diye merak ederim hep.
Mazot 10 lira olmazsa mk yeter ya direkt 10 lira yap daha iyi
Yetmez ama EVET..
Durmak yok pompalamaya devam..
10 gündür kontak çevirmedim bu gidişle daha da kullanmam..
Gece yarısından sonra benzine 16, motorine 11 kuruş zam gelecekmiş. Hamdolsun dolardaki yükseliş bizi ilgilendirmiyor. Ne işimiz var dolarla molarla?!
Tam karaborsacılık yapılacak zaman, hammaddesi döviz olan hızlı satılan ürünleri stok edip 3-4 ay sonra çok güzel kar yapılır.. Ne iş yapacağım diye topik açan arkadaşlar araştırsın bu güzide fikri.. Yalnız namazınızı da aksatmayın bu arada
Bu istikrar bi harika dostum :)
Dövlet bize geçiriii :D
Memlekette 1 ay kimse akaryakıt almasa devalüasyon olur.Koca devletin çarkı akaryakıt vergisiyle dönüyor acizliğe bak
Hem arabadan çakıyor bize vergiyi hem benzinden ustune mtv si valla yazık dicek Bisey yok.