Klip guzelmiş, 2. si Yusuf' un önünden 1 torba saman eksik.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Geçmiş olsun diyecem fakat geçmeyecek..
''Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam bekleniyor''
Arac sahiplerine kotu haber... Buyuk zam bu gece başlıyor
Fulledik bonus 15 tl birikmiş onu harcadım
Artık kazık girebilir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Akaryakıt dağıtım şirketleri benzine 16, motorine ise 11 kuruş zam yaptı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
1 litre işlenmiş yakıtın devlete maliyetini biliyor musunuz? evet yaklaşık 1 TL. Ne kadara satıyorlar? Diyelim 5 TL.
Türkiye'de 1 günde tüketilen yakıt (mazot+benzin) yaklaşık 70 milyon litre.
Aradaki parayı siz hesaplayın artık? Bu para 1 günlük. Seneye vurursanız neler çıkıyor. Benim matematik burada tükeniyor.
Ve en çok merak ettiğimde bu paralar nereye gidiyor? Hangi ülkenin hangi bankasında ve kimlerin hesaplarında diye merak ederim hep.
Mazot 10 lira olmazsa mk yeter ya direkt 10 lira yap daha iyi
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yetmez ama EVET..
Durmak yok pompalamaya devam..
10 gündür kontak çevirmedim bu gidişle daha da kullanmam..
Gece yarısından sonra benzine 16, motorine 11 kuruş zam gelecekmiş. Hamdolsun dolardaki yükseliş bizi ilgilendirmiyor. Ne işimiz var dolarla molarla?!
Tam karaborsacılık yapılacak zaman, hammaddesi döviz olan hızlı satılan ürünleri stok edip 3-4 ay sonra çok güzel kar yapılır.. Ne iş yapacağım diye topik açan arkadaşlar araştırsın bu güzide fikri.. Yalnız namazınızı da aksatmayın bu arada
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Memlekette 1 ay kimse akaryakıt almasa devalüasyon olur.Koca devletin çarkı akaryakıt vergisiyle dönüyor acizliğe bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)