Bugün artış %7 yi geçti Dolarda maşallah yine yönü yukarı verdi bakalım bizi % kaç zam bekliyor
Printable View
Bugün artış %7 yi geçti Dolarda maşallah yine yönü yukarı verdi bakalım bizi % kaç zam bekliyor
OPEC te üretimi frenleme konusunda anlaşma ihtimallerinin yüzde 30 olduğu, brentin haldır huldur 40 doların da altına düşebileceği söyleniyor.
Bakalım... Ben oyumu indirimden yana kullanıyorum. Suudi'ler Rusya kesmezse biz de kesmeyiz demişler üretimi.
Olmamı olmamı... Su gazyagı ve dolar kapansın,sıze kazıgın ne kadar olucagını soylıyecegım.
Petrol uctuuuu %7,5 suan...
benzin 5 tl yaptık sıra dolarda hayaller ikiye katlandı
LPG ye 3 jrs zam var,onu cıddıye almadım,bılgınıze...
Petrolde vana kısılıyor! - Türkiye'nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı uzmanpara.com.
3,5TL'ye LPG, 5TL'ye dizel, 6TL'ye benzin çok uzak değil artık..
nereye gidiyoruz böyle ya ... tek bir kişinin günlük masrafı (lüks ihyiyaçlar hariç) minimum 50 tl.
Vazelin kaygan ne varsa hazirlayin sağlam geliyor busefer. Brent an itibariyle %9,25 artti ki bu daha karar yeni aciklandi
iyi ki evi işyerinin karşısına taşıdım yoksa varya bu zamlardan sonra şapa oturmuştum :D
Sımdı pıyasaların kapanmasına 2 saat falan var sunu dıyım, benzınde 7-11krs motorınde 9-13krs beklıyorum. Yukselıs bu sevıyede kapanırsa. Ha satıs gelırse emtıalara ertelenır 1-2 gun ancak yarın dovız artarsa bu rakamlara ekleyın.
Dusus yansıması sınırlı oluyordu ancak yukselısler ne kadar guzel yansıyor degıl mı....
Bu gidişle bu ülke iflasını ilan edicek yakındır... genel olarak tablo bitik. Ev kiraları-satışı, yeme içme, yol
Masrafları, toplu taşıma ücretleri, ötv-kdv, vergi yükleri vs vs. Herkes gırtlagına kadar borçlu. Nereye kadar ya.
Haşırt olmuş:
Petrol "OPEC" sonrası kazancını korudu - Bloomberg HT
asıl senlık sımdı baslayacak benzınde
Bugun tabiki,zamda sahindir devlet...
Sigara zammı geliyor stok yapin