hülooğğğğ 00:01 den itibaren motorin 6 kuruş iniyor
padişahım çok yaşa kıçındaki kadayıf olam
Printable View
hülooğğğğ 00:01 den itibaren motorin 6 kuruş iniyor
padişahım çok yaşa kıçındaki kadayıf olam
hala zam için yorum yapılıyor. asıl noktanın yakıttaki YÜKSEK VERGİ yükü olduğu unutuluyor.
Türkiye'de bir ay kaldığını söyleyip her gün otomobili ile işine gitmeye çalışanları yadırgıyorsun. Peki gel bir gün seninle toplu taşıma kullanalım. Tıka basa dolu, her gün birinin mutlaka yolda kaldığı, duraklarına insanların sığmadığı metrobüsle bir sabah işe yetşmeye çalışalım ne dersin?
Metrobüs olmazsa metroya binelim... Onda da durum farklı değil... Dolmuş mu? Ben canımı yolda bulmadım... Ne idüğü belirsiz adamların kullandığı ne idüğü belirsiz araçlarla yolculuk edemem...
Halk veya belediye otobüsü var bir de... Artık pek bir yere gitmiyorlar. Metrobüsle birlikte onların da rotaları değişti.
Bak dostum; akaryakıt belki toplu taşımayı özendirmek için pahalıya satılıyordur. Yani esasında o alınan vergiler bir kenarda birikiyor değil mi? Üç beş akkoyunun yarattığı bütçe açığını kapatmak için kullanılmıyor yani? Toplu taşıma diye bir şey en azından İstanbul'da yok. İnsan nakliyatı diyorum ben buna. Birkaç gün metrobüse bin insanlığını kaybedeceğine eminim.
Emin ol akaryakıt insanların bütçesinde önemli bir bölümü kapsıyor. Eğer doğru düzgün bir toplu taşıma sistemimiz olsaydı birçok insan bunu kullanırdı. Ama yok ve ne yazık ki otomobilimizle seyahat ediyoruz. ! aylık gözlemle bence bunu yargılama.
Bir de yukarıda bir arkadaş 'Gezi'yi protesto ettiğimiz kadar benzini protesto etseydik ucuzlardı' demiş.
O protestolar ülkedeki yanlış giden her şeye karşıydı... Bunu da belirtmek istedim...
6 kuruş ne lan ? fazla fazla zam azcık indirim bu ne amk
Daha çok yükseltip indirirler milleti bununla kandırmaya çalışıyolar..
indirim nedeni suriye operasyonu iptal edildi yada askıya alındı petrolün varil fiyatınde düşüş oldu ondandır büyük ihtimal.. yarın öbürgün tekrar operasyon müdahele olmasına karar verirlerse gene zam üstüne zam gelir..
Trafiği azaltmanın yöntemleri var elbet ama rant peşinde olunca ve planlamadan bir haber yaşayınca o mümkün olmuyor. Ver yandaşa kaldırım işini aynı anda koca caddenin içine etsin, kaldırımı genişletsin, yol daralsın, aynı anda viyadüklerde yol çalışması yapılsın, ağaçlar kesilsin, alt geçitler yapılsın, parklara avm yapılsın, boş arazi görünce ağızların suyu aksın hemen oraya bir yapılaşma kondursunlar, otoparksız imarlaşmaya göz yumsunlar, sapa sağlam asfaltın üzerine her sene bir kat daha asfalt döksünler, metrobüsle e-5'ten şerit araklasınlar arıza şeridini yok etsinler, hız sınırını 70km/h yapıp araç kümeleri halinde seyahate zorlasınlar, 3 şerit giden yolu hiç ummadığın noktada 2 şeride indirsinler sonra birden bire tekrar 3 şerit olsun, tam kazdıkları noktanın dibine yol kapalı işareti koysunlar ki, yolun kapalı olduğunu tam kazı olan yerde anlayalım. Kazdıkları yerleri mümkünse 6 ay kapatmasınlar, ya da hemen kapatsınlar arkalarından sırayla ve birbirlerinden habersiz elektrik-doğal gaz- su-telekom birimleri gelip yolun ırzına geçsinler.
Türk toplumu olarak sevilmeye (mokoko) bayılıyoruz, o yüzden de ne boykot olur ne köy ne kasaba.
Haftasonu stv'de ayna Norveç'i gösterdi.
Oslo şehir merkezine giriş para ile. (H.içi 6, h.sonu 10TL) Ayrıca 4,5m nüfusta yaklaşık 500k bisiklet var. Bazı şehirlerde belediyeler bisiklet kullanıcıları yokuş çıkarken yorulmasın diye raylı sistem yapmış. Bizdeki istanbulkart gibi bi kart alıyorsun 20TL'ye sınırsız kullanabiliyorsun.
Bizdede avrupa amerika gibi yeşil şerit uygulaması olucak.. motorsiklet ve bisikletler o şeritten gidicek misal emniyet şeridi ayrıca yeşil şeritte olabilir yada en sağ şerit..
birde 250cc ye kadar mtv alınmıycak hatta ötv bile alınmıycak trafik derdi falan kalmaz.. en motorsiklete soğuk insanlar bile 3 tekerlekli motorsikletler var hatta üstü kapalı olanlar var onlardan alır kullanır..
dünyadaki gelişmiş bütün ülkelerde bisiklet motorsiklete büyük teşvik var ayrı yada özel yollar şeritler var.. amerikada bile pek çok eyalette yeşil şerit bisiklet uygulaması var.. amerika bile diyorum adamlar benzini dert etmiycek tek ülke onlarda bile bir medeniyet göstergesi olarak buna teşvik var..
kötü haber benzin ile mazot arası açılırmış kapanmazmış:((((((((((((((
su mazota soyle 20 kurus ındırım gelse de fullesem:)
Anlayamadigim nokta benzinle mazot birlikte zam yedi . Ondan sonra benzine toplamda en az 20-22 kurusluk indirim geldi . Mazota daha yeni 6 kurus indirdiler . Onu da sirf indirim yaptik diyebilmek icin heralde. Yani zam gelir , fiyat cok yuksek artik onlara laf etmiyorum , edecek bisey kalmadi isin b.ku kacti ama niye indirirken ayni oranda indirilmiyor , sadece daha fazla kullanildigi icin .
İstanbul'da bisiklet ve motorsiklet trafiğinin artması çok zor... Keşke olsa...
Toplu taşımada ise belli güzergahlar rahat lakin bazı güzergahlarda "lanet olsun arabama biner insan gibi giderim" diyebiliyorsunuz... Ama rahat bir güzergahta toplu taşıma gibisi yok...
Yıllarca satış pazarlama vs koşturdum... Günde 3 kez köprğ geçtiğim oluyordu... Şimdi evimin kapısından 3metre sonra biniyorum, Üniversitenin önünde iniyorum... Yok böyle bir şey. Her daim böyle olsa kimse aracını çıkartmaz lakin toplu taşıma kullanalım araba kullanmayalım olayına hak veremiyorum... Çünkü çoğu hat bildiğiniz balık istifi.
şu metrobüsü seçimlerden sonra yerin altına metro hattı olarak alıcaklarmış.. aslında üstteki metro yolunuda yeşil hat yapsalar nasıl olur acaba..
avrupa amerika hatta çinde bisiklet motorsiklet kültürü varsa türkiyede'de istenirse olur gibime geliyor..
sıkıntı varsa zihniyettedir onunda nedeni belli iki teker şeytan icadı olarak gören bir kafa yapısı ve mantalite var ülkemizde..
şayet bilmiyorum ama o zihniyet bizi yöntenlerde belediye başkanlarındada var ise iki tekerlekli emisyon oranaları çok düşük hatta hiç olmayan araçların gelişmesine zaten mümkünat olmaz güzel ülkemde.. ama o zamanda demesinlerki biz avrupa amerika gelişmiş uygar medeniyetler standartında şehirler yapmaya çalışıyoruz.. bu yorumum şayet iki tekere tepkili bağnaz bir bakış varsa ona yoksa zaten sorun yok ilerde umarım gelişir..
Avrupa'yı bilmiyorum ama ABD'nin kalabalık şehirlerinde çokta bisiklet kültütü falan yok. Ayrıca onlar kadar kurallara riayet etmediğimizden ve alan olarak geniş ve rahat yollarımız olmadığından dolayı bisiklet kültürünü İstanbul gibi yerlerde oturtamayız... Kaldı ki her ailede 2-3 araba var. İş arabası, okul arabası, aile arabası vs vs... yani abd kötü bir örnek bence...
Çinde kullanılmasının sebepleride çok karmaşık... Fakirlik, kalabalıklık, devlet politikaları vs vs
Motor şeytan icadı mı bilemem ama motor kullananlar için trafikte bir sürü azrail var maalesef!
Yov yoov sakin ol adamim:o
Turkum 10senede 1ay gelmiyorum surekli turkiyedyim zaten,ben metrobus mtro toplu tasima iyi demedim. Genel bi yakaris yptim sadece : ) sen istedigin gibi algilamakta ozgursun tabi sikintj yok,ayni seyi konusuyoruz ben sadece + trfik artar dedim o kdr.
Şu şehirde gerçekten adam gibi bir toplu taşıma olsa trafik ciddi derecede azalır ama toplu taşıma şu haliyle kullanılacak gibi değil malesef.
1 sene bahçelievler-şişli arası metrobüs ile gittim geldim hayatımın en kötü günleriydi, şimdi bahçelievler-haramidere arası gidiyorum bir nebze daha rahat.
Eski işime çok sık araba ile giderdim metrobüs rezaleti yüzünden şimdi rahat gidebildiğim için çok tercih etmiyorum araba ile gitmeyi.
bu arada artık yollarda inanılmaz derecede şirket aracı var, sırf bizim şirkette 50-60 araba var ve %90'ı gün boyu trafikte, bu kadar aracın aktif olarak trafikte bulunduğu yerde trafik olmaması çok zor.