benzin zam konusu sabit olsunda artık her seferinde konu açılmasın ya ordan devam edelim :)
Printable View
benzin zam konusu sabit olsunda artık her seferinde konu açılmasın ya ordan devam edelim :)
bunlarınki fakire kalkıyor sadece
üzerindeki 1 TL deprem vergisi çekseler razıyız. geçici olarak konuldu ve hala geçirmeye devam. ne yazıkki devlet birkere almaya başladıysa geri adım atmıyor hiçbir konuda. benzinin bugün olması gereken fiyatı 3.5 TL
Mazota da 17 kurus zam geliyor.
dizel araca gecmem gerekli
benzin mazot lpg abi hic biri zoruma gitmiyoda yapmak icin vergisini aldıgı yoldan kopruden gecıs ucretı nedır abı..kendımı bıldım bılelı ayar oluyorum bu ıse..korkuyorum yakında oksıjenmetre takacaklar herkese cok cekmısın lan sen ver bakım farkı!!
Doğrumu o :eek: 17 kuruş neymiş ya 3-5 3-5 itelerlerken baktılar ses soluk yok kökliyim dediler heralde
''insan gerçekten hayret ediyor''
son zam koyan iyi koyacak :)
bız bu kafayla gıdersek sadece cıkar modıfıyeye acılım ısterız yakıtla ılgılı hıcbırsey yapılmaz
Geçen yapılan zam da hacı amcanın biri kanal d haber'in spikerine, yapsınlar bizim için sıkıntı yok, 20 lira bile yapsalar devletimizin takdiridir ne yaparsa doğrudur gibisnden bişiler söylüyordu, bulamadım şimdi bulsam atıcaktım videosunu.
Normal yani bunlar deveye diken misali adam memnun.
Aha Buldum, videonun sonunda dayı.
Hülolooğğğğğğğğğ.
Özellikle 23. saniyede sol da oturan amcaya dikkat.
düşünce belli zaten halk bilendi bunun üstüne köklesek de bişey olmaz kurtarırsak hepsını unuttururuz eger patlarsak zaten gümdeyiz ne alsak karımıza
Fiyatlar ciddi yuksek su an dunyanin en pahali yakitini kullaniyoruz. 40 yillik benzinli arac kullanan gazlamayi seven adamlar bile dizellerle takiliyoruz malesef
10 kuruş 5 kuruş diyerek bu hale geldik yazıklar olsun 10 kuruştan nolcak diyen zihniyete !!!
ya böle bi şerefsizlik yok ya hani işte gtünün kılı tipi var bunda herşeye zam yakında hava almaya bile para alıcaklar gerçi bu şerefsizlerle aynı hava sounmaz ki
akp'nin iktidara geldiği 2002 yılında,
benzinin litre fiyatı 1.64 tl'yken bugün 5 tl'yi geçmiş durumda tecavüz etmişler etmeyede devam