Yarın indirim olabilirmiş benzinde.
Printable View
Yarın indirim olabilirmiş benzinde.
Az önce shell'den 5.06 'ya aldım :(
Dün 5,01 den aldım.
bugün gece 12 itibariyle motorin ve benzine indirim var
4.97TL olucak deniliyo Benzin 95/97 oktan.
4.96 olcakmış benzin bu akşam 12 den sonra 4 krş daha indirim olucakmış inş daha cok düşer şu benzın fıyatı :D
Benzinde 9 Motorinde 8 Kuruş indirim OPET arkadaşlar.
4,35den nitro aldım.Fiyatlar aynı olunca birde nitro deneyeyim dedim.İşin ilginci depo yine aynı fiyata doldu.6senedir 40litre mazot alan araba bugün 43 litre mazot aldı:D Yine kar edemedik, yarında indirim varmış yine şansımız hiç yokki arkadaş:D
Dün aldım gene 50 ya :D Ben mazot alınca indirim oluyor isyaaaaaeeen :D
su mazot bıraz daha dusse ıyı olucak :D
Tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan tarihleri arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı ise 4,29 lira olarak belirlendi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatını 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatını 4,29 lira olarak belirledi.
Kurulun, dağıtıcı ve bayi paylarının toplamını 2 ay süresince litrede benzinde 44 kuruştan, motorinde ise 51 kuruştan 37 kuruşa indiren kararının ardından, akaryakıt ürünlerinde 12-15 Nisan tarihleri arasında uygulanacak fiyatlar açıklandı.
Buna göre, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı 4,29 lira olarak belirlendi. Böylece benzinin litre fiyatı 2 kuruş, motorinin litre fiyatı 1 kuruş arttı.
Söz konusu tarihlerde İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 4,99 lira, motorinin litresi 4,30 liradan; Ankara'da benzinin litresi 5 lira, motorin litresi 4,30 liradan; İzmir'de benzinin litresi 5,01 lira, motorinin litresi 4,28 liradan satılacak.
Benzin 4 gün bu fiyattan satılacak! | GAZETE VATAN