koskoca 1 sayfa haber var 3 paragrafda aynısı yazmasa iimiş :D 4.99 ve 4.29 olmuş :D
herneyse bide mühim soru bundan sonra nolucak acaba
Printable View
koskoca 1 sayfa haber var 3 paragrafda aynısı yazmasa iimiş :D 4.99 ve 4.29 olmuş :D
herneyse bide mühim soru bundan sonra nolucak acaba
12.04.2014 tarihinden geçerli olmak üzere benzine 2 krş motorine 1 krş zam
Hahaha geç kalmışlardı hazırlanalım biz bu sefer 6 olur benzin yaz sonuna kadar
Bugün 4,28'den aldım shell
gunde ortalama 50 tllik akaryakıt alıyoruz.Ve hiç bir kampanya, indirim, kart, puan Vs. mevzusu yok.
indirim yapan yada kart sahibine avantaj sağlayan herhangibir istasyon var mı bildiğiniz ?Biz de faydalanalım :)
Tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 12-15 Nisan tarihleri arasında benzinin tavan satış fiyatı 4,99 lira, motorinin tavan satış fiyatı ise 4,29 lira olarak belirlendi.
Ya bunlar tavan ve taban fiyat ne karıştırıyor. Ya da bizlerle büllük geçiyorlar. Başka açıklama bulamadım.
Yarın motorine 4, benzine 5 kuruş zam var.
5tl'yi geçti yine benzin.Tavan fiyat uygulamasında max 5 tl olarak sınırlandırılmamışmıydı bu fiyat?
Dolar düşüyor benzin çıkıyor kafayı yicem.
Bu zamlar yüzünden 5 10 seneye akü kadar motoru olan arabalara bineceğiz galiba
Bana gelin hepinize BP CLUB kartı vereyim yoğun yakıt alanlar 300 400 tl 500 tl bile bedeva puana ulaşan var ;) , valla yakıtımıza sonuna kadar güveniyorum 100 oktan olsa getirticem
yaa arabayı aldık zam gelmeye basladı ufff
Shell kart kullaniyorum 7 tl birikmis ancak 97 oktan nitro ciktigindan beri aliyorum shellden ayda 300 -400 km yapiyorum :)
İstanbul ataşehir tarafında nerenin benzini iyi bilen varmı ?
Opet kartımda 195 TL birikmişti, 2 hafta önce silinmeden harcadım hepsini. Haftada en az 400 km yapıyorum, Opetten başka yerden almadığımdan da güzel birikiyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, tavan fiyatı uygulamasında baz alınan İstanbul Avrupa Yakası'nda 19-22 Nisan arasında benzinin tavan satış fiyatını 5,05 lira, motorinin tavan satış fiyatını 4,35 lira olarak belirledi. Böylece benzine 1, motorine 2 kuruş zam yapılmış oldu. Zamlı tarife bu gece saat 00:00 itibariyle geçerli olacak