Şikayet edin arkadaşlar böyle gt leri
Printable View
Şikayet edin arkadaşlar böyle gt leri
gazetede alttaki haberde ayrı hoş bahçeşehir betonsehir olucak diye. çoktaaan oldu bile zamanın yesillik coklugundan goletten dolayı habitat ödülü olan semtin anasını bilmem naptılar sonrada göleti uzatıcaz bilmem kac kat büyütecez diye ilanlar asıyorlar ulan yukseltsen nolucak goleti uzatacam dedigi yerin sagı solu yamaç oralara ev dikicek fiyatı yükselsin diye kaşarlık pesindeler :ofk:
Opetten ozur telefonu geldi, aradaki farki opet kartima yatirdilar. Ayrica gerekli aksiyonlari alip uyarmislar. Bir daha yapmayacaklarmis:)
özelikle şu enerji bakanına kat kat ayar oluyorum.. tipini .....iğim .
Hamdolsun zamlar arka arkaya devam ediyor.. Söz verdikleri gibi durmak yok züküşe devam..
hamdolsun hamdolsun buna da sukur adamlar yapıyor ama aga metröööbüş yaptılarya napsınlar daha
Benzin zamlarını en güzel anlatan resim :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...e5edc7a96c6e77
bir s...medikleri kulagımızın arkası kaldı :D
petrole gıdınce üst postakı gıbı gıcımızı donerız artık sonumuz hayrola
Şu konuyu üst sıralarda her görüşüm de korkarak giriyorum acaba yine kaç kuruş geçirdiler diye ;)
o sticekerı bulsam tepki olarak kendi arabamada yaparım.
Zam bu gece geliyor. Mebla belli değil henüz. Lukoil sağolsun anında sms atıyor :)
arabayı sattım satarken 5 liraydı benzin geçen sene ,sonradan başladı gerilemeye kendi kendime keşki satmasaydım bari arabayı dediğim oldu sonradan,sonra araba aldım yine başlıyor yükselmeye geçen seneki tablo görülecek gibime geliyor yine
Bu gece zam var mı?
Epdk bu gece tavan fiyatini kaldirdigi icin zam varmis arkafaslar. 3 5 kurustan fazla gelmez herhalde
Tavan fiyatın bittiği gün olan dün geceden itibaren benzine 5, motorine 7 kuruş zamlandı.
Zamla, İstanbul’da benzin 4.62 TL, motorin ise 3.97 TL’ye çıktı. Ankara’da ise benzin 4.65, motorin 4.03 liraya yükseldi.
devam di mi? durmak yok, sakın ha
2013 aralık 2014 başlarında 230 lara doldurugum depoyu yazın 150 160 lara dolunca bir boklar olacagı belliydi zaten. dolar idda oranı gibi 3 - 3,5 üstü falan olursa düşünemedim bir an matematigim yetmedi o sonuca :ofk:
Zamlarda combo yapmaya başladılar.. Art arda geçiriyorlar..
İzmir BP mazot 3,96TL
Bayilerde tam gt olmuş tavan fiyat kalkınca hemen kar marjını yükseltiyorlar sanki az kazanıyorlarda bide onlar geçiriyor. epdk tavan fiyata geçer yine
Tavan fiyatın neden geldiğini anlamıştımda neden kalktığını hala anlamadım..Daha iyi yerleştirsinler diyemi acaba ?
10 istiyoruz tayyyep yetmez bize.. roll drag drift.. ;)
benzine 2 kuruş indirim geldi :D
8 TL mazot benzin fiyatı demek
yediğimiz içtiğimiz herşeye combo demek
yapsınlar bakalım ne kadar dayanabileceğiz
Indirimleri alamadik bindirimler cok kotu girecez yukselen kur ve normale donen petrol fiyatlari piyasaya fatality yapacak
Bindirimler cok kotu gircek yazcaktim
Trabzonda Motorin 4 Tl. hayırlı olsun
valla indirimin 4.15 olduğu zamanlarında benzin kırmızıya düştüğünde 50 tl lik alıyordum yarım depoyu geçiyordu bugün aldım yarım deponun altında lanet olsun böyle işe.
Gene sapittilar bu aralar
Aldıgım yakıt hep aynı yaptığım yol sürekli değişiyor hatta bu yuzden yolda kalıyorum ikide bir de fiyatlar sürekli değişiyor
Dolar artti, varil fiyati artti. Zam yakindir :(
Arabalari satin elektirikli bisiklet alin ben suan bunu düşünüyorum :)
Ufukta zam görünüyor beyler detaylar gün içinde gelir.
Abi vallahi Canadadan şirket yöneticisi geldi LT si 1,026 1 dolarlar da dans ediyor şok oldum :)