Bu durumun trafiğe %1 etkisi ya var ya yoktur . Anca mazot 2 , benzin 2.5 lira olur o zaman bi ince etkiler belki .
Printable View
Arabalara bindirtmicekler yakında
Yüzsüz terbiyesiz ahlaksızlar bizleri 10 krs 15krs zam lara oyle alistirdilarki su anki fahiş fiyatlara bile normal gözüyle bakar olduk. Zamlara alistik artik en ufak indirim bile tatli geliyor adamlarda bunu bildigi icin 90 kurus indirim yerine 10 kurus yapiyorlar ki zam yaptiklari belli olmuyo.
Herşeyin ilki malesef ülkemizde dış ülkeler af edersiniz ama g.tleriyle gülüyorlar şu halimize, en basitinden tweeter ve youtube yasağı geldiğinde dış ülkelerde milletvekilleri bunu kahkalarla dile getirmişlerdi:) yazık şu halimize cidden yazık.
Yarın benzinde "1" kuruş motorinde "2" kuruş indirim var bugünden almayın :D
Bu indirim kaçmaz :D
düne göre 5 kuruş daha indirim vardı mazotta 4.05 olmustu
Bakalım böyle 3-5 kuruşla nereye kadar inecek.
ben benzinin bu kadar düşmesinden korkar oldum... normal değil bu, acısını çok pis çıkarıcaklar gibime geliyo :D
Varil fiyatı düşüyor aslında pek isteksiz yapıyorlar, kısacası mecbur kalıyorlar.
Varil fiyatları düşüyor , karmarjı belki eskiye göre suan daha fazla bile olabilir ;)
Yahu varil fiyatları yukselince tekrar 5.01 ' leri goruruz. Bu hükumetle ancak bu kadar indirim olur
Benzin ve lpgde 4 altinda rakam gordum gecen aksam ama hangi firmaydi hatirlamiyorum
Petrole zam geldi diye elektrik su ekmek vb herşeye zam geldi ama şuan onlarda da petrolden dolayı yapmak zorunda kaldığımız zamlardan doalyı kar marjı arttı biz bi indirime gidelim yok.. Hep bindirelim.. Hep bindirelim..
Ay sonu ındırım daha gelıcek. Suan benzın motorın esıtlendı,aslında benzının en az 10 kurus daha ucuz olması gerekır ama ***** devlet subvanse edıyor.
Fakat akaryakıta zam gelınce zam gelen onlarca sektor vardı ya,hadı akaryakıt bır nebze dustude dıger zamlara ne oldu??
Neyse,susayım ben,sonra bana cok sert yazıyorsun dıyorlar ama xıkılmeye alıstık!
Öyle bir devlet oldukki ederinin 5 katı fazlasıyla alıyoruz şu benzini. Cem uzan gelse... Tüm dertler bitse...
0,99 a gelen lpg 2,19 a bize giriyor biz müşteriye 2,40 tan satıyoruz bende alıyorum tabiki de sonuç olarak emeği geçenin ta