Hala karsit gorus din, o bu bilmemne. Bugunleri yasamamizin yegane sebebi olanlara Saygi maygi yok bende birakin laf ebeligini.
Printable View
Hala karsit gorus din, o bu bilmemne. Bugunleri yasamamizin yegane sebebi olanlara Saygi maygi yok bende birakin laf ebeligini.
Konuyu siyaset tartismasina cevirmeyin lutfen.
Kimisi mutludur kaziklanmaktan , kimisi de isyan ediyordur.
Bizi ilgilendirmez.
sayın ranthor üyeler, yok şöyle götürüyorlar yok böyle cahil oy verenler filan dediğinde neden yazmadın siyaset yapmayın diye?
birde kendince laf soktum sanıyorsun.
burada bunların konusulması sizin eksikliğiniz. o tarz yazılar yazmasını engellemiyorsunuz sizin düşüncenize uygun diye, karşıt bişey yazılınca hemen siyaset yapmayın :)
ben dahil diğer arkadaşlarında postları silinirse iyi olur, konu saptı bence.
gerçi benim 2-3 postum var ama maşallah sayfalardır yazılan siyasi yorumlar sizi biraz uğraştırcak.
kolay gelsin...
Yazdım yazdımda sildim nasılsa anlamicaklar.
Trafik olmasın diye indirim yapmıyoruz diyenler hak ettiklerini bulurlar da bizde görürüz inşallah
Ben nasılsa hep 20TL lik alıyorum ,, maşallah maşallah
biri çıkıp bundan 15 sene önce bir kahvede çıkıp deseydi;
biri gelecek bu TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne,
oğullarını çakma raporlarla askerden kaçıracak, ama bütün millet bu adama vatansever diyecek,
aynı adam başbakan olduğunda aldığı 15.000TL maaşıyla; 1TL olan servetini 1MİLYON TL yapacak, tüm çocukları ticaret yapacak ve devlet ihalelerini alacak ve kimse ses çıkarmayacak hatta bütün millet bu adama MÜSLÜMAN ELÇİSİ diyecek,
aynı adam çıkıp, bu ülke için senelerini dağlarda bu ülke için harcayan askerlerini ÇAKMA DELİLLERLE içeri atacak, adaletin kestiği parmak acımaz diyecek, akabinde kendi parmağı kesilince bütün önce içeri attıklarını kendini aklamak için MECBUREN DIŞARI ÇIKARTACAK ve bütün ülke bu adamın arkasında duracak,
aynı adam çıkıp, biz kimsesizlerin kimiyiz diyip, arkasından: "PARASI OLAN ASKERLİK YAPMAYACAK, parası olmayan askerlik yapacak ÖYLE ŞEY OLMAZ!" diyecek,
hemen akabinde ise bu sözlerin; 2 ay sonra paralı askerlik çıkaracak aynı kişi, ama buna rağmen bütün ülke bu adama destek çıkacak,
bu ülkenin ORTASINDA, bu ülkenin olmayan bir bayrak açılacak, bu ülkenin polisleri o bayrak açılıyor diye Türkiye Cumhuriyeti bayrağı taşıyan insanların cebinden bayrağını çıkarmaması için gözaltı ile tehdit edecek,
hatta ileri gidiyorum, bu ülkenin bir şehrinin göbeğinde terör örgütü yol kesecek ve kimlik denetlemesi yapacak, ama kimse bu olanlara SES ÇIKARMAYACAK ve hükümetin bu tutumunu destekleyecek,
deseydi,
vs. vs. vs. yazmakla bitmez çok uzar o kadar çok done var ki,
bunları çıkıp biri bi kahvede millete deseydi,
o kahve şeytan taşlar gibi taşlardı la adamı.
şimdi...
şimdi ise benzin 4TL sevinin la :D
haydi V6 arabalara herkes !
ben onu bunu bilmemde beni tek korkutan bu kadar indirimden sonra gelecek zamlar. şaşırmayın 6 7 liralara çıkarsa.
Karanlik on numara yazmissinda iste zugurt tesellisi bizimki napcan be kardesim :)
dostum sen zaten geçen günde yazdığım filtre konusunda bana ithafen " forum kimlere kalmış yeaaalksjdald " falan diye ağız büküyordun , keza bura da aynı tavırdasın. En güzeli bırak forumu girme bir daha. Fikirlerini ve müthiş araç bilgilerini başka forumda değerlendirsene ? veya sadece okuyup geç ?
bugün benzin aldım 45 litre 185TL tuttu
şaştım kaldım valla :D
Dolar 2,5 olunca bakalım benzini kaç yapacak bu .... cocukları
sağını solunu bilmeyen muhalefet oldugu sürece 2023 de de bu yorumları yaparsınız...yani bi 10 sene daha değişmez...herkez bu hükümete karşı ve sallıyo...kime sorsanız hükümet istifa diyolar...ama adamlar katlaya katlaya gidiyolar. buda işin garibi
o yüzden hayırlısı diyelim
valla benim çok param olsa,
para benim için herşey olsa,
bu hükümetin her yerde propagandasını yapardım. En büyük yalakası da ben olurdum.
euro'daki dolar'daki "suni iniş çıkışlar" YEDİ SÜLALEMİ doyurmaya yeteceğinden, gıkımı çıkarmazdım :)
çok param, çok çevrem ve doyurduğum çok insan olsa bütün hepsine iş aş karşılığı bu hükümete ne destek gerekiyorsa verdirirdim. Şart koşardım hatta. (oy, sanal destek, maddi destek, manevi destek, hep destek tam destek) herşeyi yapardım :) bir SOMA ekmek için hepsini izmir'e miting'e otobüslerle götürürdüm, bütün işleri durdurup bütün işçileri mitinge götürürdüm. Pardon Somun ekmek olacaktı...
Çünkü servetime her gün servet katar, lüksler içinde yaşardım... (;
he bu durum 10 sene daha değişmez,
neden değişmez?
10 sene daha insanlar PARA, GÜÇ ve YAŞAM'ları için toprağından, devletinden, bayrağından feragat etmeyeceklerdir de ondan. Eskisi kadar VATANSEVER insanlar kalmadı da ondan. Birçoğumuz dahil, LAFTA ölmeyi göze alanlar, iş icraate geçince siz gidin ben arkadan geliyorum der de ondan...
insanlar öyle YAŞAM TELAŞESİNE düştü ki, vatanını düşünecek halleri kalmadı...
Osmanlı osmanlı diyoruz da, Osmanlı'da böyle yıkıldı, vatanperver insanlar gidip, paraperver vahdeddinler geldiği için... Şöyle 1650 yılı sonrası osmanlıya bakın. DEVASA SARAYLAR, LALELER, LÜKS İÇİNDE BUZLU BADEMLER vs. benzerlik görebilecek misiniz bakalım :)
Beşiktaştaki deniz müzesine gittim, bi padişahların saltanat kayıklarına baktım, bir de atatürk'ün kayıklarına. vay dedim arkadaş, parayı yemesini bilen ile bilmeyen arasındaki fark bu kadar mı olur dedim :)
Sonra yine çıkıp (çıkarsa) bi Atatürk gelip, TEK DİL, TEK BAYRAK, TEK ÇIKAR ÜLKE ÇIKARI diyip herkesi bir araya toplar belki... o da çıkarsa...
o zaman vahdeddinlere "TAPANLAR" (aynı bugün gibi) arkasından tü kaka derler... Tabi bir Atatürk daha çıkarsa...
neyse,
asıl konuya dönelim
benzin 4TL
Hacimli bol ocaklı ne araba alsak ki ?
:)
Bilincin eşlik etmediği dindarlık hastalıktır
Valla nick Karanlık ama yorumlar tam tersi bayağı aydınlık.. :)