Aramasin onu gözler o şu an ekepe binasinda aylik makarna ihtiyacini almakla mesgul
Printable View
Aramasin onu gözler o şu an ekepe binasinda aylik makarna ihtiyacini almakla mesgul
Bence akilli olmalisin soyledigin kelimelere dikkat etmelisin etmesende bisey farketmez cunki delikanli degilsin onuda gectim su arkadas tollar genisletince dedi balikesirden burhaniyeye inmedi galiba onuda gectim balikesir bi donem akp geldi adam oldu izmir noldu geriledide geriledi siz birakin bu islerine koyun gudun
Gokhan rs senin balikesirde yasamadigin cok belli :)
izmir mi geriledi? pek gitmiyorsun galiba izmire?
şuan türkiyenin engüzel şehri olmuş durumda izmir. saçmalamayın sen gel istanbulu gör.
istanbulun tabiri caiz se a. koydular. araba parkedecek yer yok. trafikten 2 semt uzağa 4 saatte gidebiliyorsun bazen 20 dk lık yolu.
izmirde en ufak çukur olsa çelik yol korumasıyla kapatıyorlar üstünü. gel istanbulu gör. 1 çukuru kaçırsan üzülüp geri dönüp tekrar geçesin geliyor. artık psikolojik hastalık oluyor bir süre sonra o çukurlara girmeden geçersen üzlüyorsun.
izmire her gittiğimde içim açılıyor. ulan akp bir bu şehri bozamadın oh bee diyip huzur doluyorum ben o izmire gittiğimde.
Biz yuzde 60iz komur nakarna camasir.makinasi dagitiyorlar ama hic.olmazsa bisey veriyorlar kiliclaroglu gibi tuncelideki tum akrabalarini sskya almiyor.
walla aysun kayacı çok doğru demiş.. dagdakı cobanla benim oyum neden eşit diye....
sen ızmıre 10 yıldır gıtmıyosun sanırım , izmirin neresi geriledi , akp nın izmir büyükşehir belediyesine bütçe aktarımında yaptıgı şerefsizliklere rağmen izmir belediye başkanı elinden gelen herşeyi yaptı , haaa tabi eger akp izmir gibi bir cumhuriyet kalesini alabilseydi paris e çevirirdi bir daha kaybetmemek için o ayrı bir mevzu
Genel olarak 2000 yılından itibaren dünyada bir kalkınma genişleme hüküm sürdü krize kadar. Balıkesir'in gelişmesi akp sayesinde değil bu gelişme sürecindendir. Bandırma'da gelişti CHP'li olmasına rağmen.Aynı şekilde ülkenin büyümesinide Akp'ye bağlamak körlüktür.
Her şeyi geçtim Akp belediye başkanı makamına gelen, derdini- şikayetini anlatan esnafa veya vatandaşa küfür edip gönderiyorsa. Yerim onun yaptığı hizmeti!
bizim sülalede balıkesirde yaşamayan bir ben varım bende sürekli gider gelirim her gittiğimdede uzun kalırım. 10 senedir çivi çakılmadı o balıkesire.
2 şerit yolla 1 terminalle balıkesirmi adam oldu? halâ asgari ücret tüm işler. halâ 11nci ayda bizimkileri işten çıkarır 12nci ayda geri işe alırlar.
büyük ticaretçileri halâ bu kadar şerefsiz. muhtemelen sen tuzu kurulardansın ondan umrunda değil durumu kötü olanlar.
he birde o kadar geçim sıkıntısına rağmen söylenmiyorlar belkide ondan duymuyor görmüyorsundur. yada KÖRSÜNDÜR
Herhafta izmirdeyim vallahi diyorum ben rteci bi adam degilim.lartiylese alakam olmaz ama.surdaki 2 3 tane kendini bilmez.bi *** bildigini zanneden adam yapicak.galiba hayirlisi. Bursuru bos dukkan bos depo fabrika. Sen hic karabaglara gittinmi ?? Veyahut altindaga ?? Birde balikesire gel hersene farkli bir fabrika aciliyordu. Otogar yapti cevre yolu yapti adam bi sezonda. Simdi o yaptiklarindan arti olarak hicbirsey yok.
Valla nenim yanimd 6 kisi calisiyor 1 tanesin sigortasinda.cikar sok yapmadim hak yemem. 5 senedir civi cakilmiyor 10 sene degil 5 senede sehir sekil degistirdi.
zamanında bu lafı çok yargıladılar çok eleştirdiler ama şimdi bende hak vermeye başladım böyle cahilleri gördükçe bunların kalp gözümü derler ne anasının a*ı gözüyse kapanmış basireti bağlanmış bunların millet elektrik gücüyle ulaşım sağlıyor bizimkilerin tayyip hazretlerine tapmaktan önlerini göremiyorlar sayelerinde benzin 5 lira oluyor daha beter olun aç köpekler tayyip elbet inicek bu iktidardan ozaman sizin görücez götünüzü...
izmirin 2 tane semtiyle koca izmiri gelişmedi diyorsun. izmirde 10 sene önce hiç bişi yoktu şimdi ona bakarsan herşey var.
izmir o kadar geliştiki 200 250 milyar daire fiyatları. gelişmemiş yere mi 200 250 milyar para verip daire alıyor insanlar.
hatta bu kadar çok gelişmiş olmasından huzursuzum bu uçuk fiyatlar yüzünden izmire taşınamıyorum.
kaldıki oranın belediyesi akpnin yaptığı kesintilere rağmen çok rekor seviyede geliştirdi. sen bi izmir büyükşehir belediyesinin tanıtımlarını incele.
-YIL---------ASKARİ ÜCRET------BENZİN FİYATI/LT
2000-------117 Türk lirası--------0.53 Türk Lirası
2013-------978 Türk lirası--------5.03 Türk Lirası
-2000 yılında 1 aylık askari ücret ile insanlar 220 Litre benzin alabiliyordu
-2013 yılında ise bu durum 194 Litreye kadar geriledi...(Fark 130 Türk Lirası)
-Şimdi bu ülkenin büyümesi ve kalkınması bu kadar basit bir hesapla ortaya konuluyor
-DEMEK Kİ YILLARCA 1 ADIM İLERİ 2 ADIM GERİ GİTMİŞİZ
-BU TAMAMEN AK HÜKÜMETİN BAŞARISIDIR KUTLUYORUM...
yahu sen çenenı neden yoruyosun bu ve bunun gibi adamlar kiim iktidara gelirse ona yanaşır, yalakalık yapar,dalkavuk olur , sağcı olmuş, solcu olmuş, demokrat olmuş, liberal olmuş bunların umrunda değil , her gelen hükümetten birilerine yanaşırlar, onlar zengin olur sen klvyede parmaklarını yorarsın
bak yolları yapan karayolları. yapılmıyorsa akpnin şerefsizliğidir buda. kendinden olmayan belediyelerin bulunduğu yerlere ypması gerekeni yapmıyor demektir.
buda bildiğin şerefsizliktir. emin ol bu ülkenin başına cem uzan bile gelse şuan ki durumda olurdu türkiye. tek farkla! ota boka yasak konulmazdı.
Pardon, Balıkesir'de bilmediğimiz yeni bir yol mu yarattılar, mevcut yolları genişlettiler. Sen Balıkesir'den Burhaniye'ye yıllardır aynı yoldan gitmiyormusun, yoksa bizim bilmediğimiz kestirme bir yol mu icat ettiler ?
Varsa yoksa zaten yol yaptı yol yaptı başkada bir söylem yok. Mevcut dar yolları genişlettiyoruz dese amenna, ama öyle demiyorlar yol yaptık diyorlar, sanki Balıkesir'den Ayvalık'a yıllardır Zeplin'le gidip geliyorduk.