ne var ki ? onların yerinde olsam misli mislini yaparım ben zammın. zaten seçimi yine alacakları garanti.
Printable View
Paran varsa yancıkta, pompa oynar depocukta :)
JDM VTI nin son zamlar icin dusuncelerini merak ediyorum. Bakalim nasil bir mantikli aciklamasi olacak yoksa dis gucler, paralel devlet, siyasi oyun vs mi diyecek.
Neyse sayfanin ilk mesajina bakmak yeter gibi....
Gezi zamanı dolar 8-10 kuruş yükseldi diye ortalığı ayağa kaldırdılar faiz lobisi türkiye ekonomisine zarar veriyor hikayeleri anlattılar, şimdi ise dolar o zamana göre 60-70 kuruş fırladı türkiye ekonomisi büyüyor oldu.
Yatacak yeriniz yok...
Bu sene sonu 6 lirayı geçer
Hedef 2023 hadi bakalım
bi insanın yüzü kızarır utanır enazından birazda olsa tv'de konuşmaları izlerken görüyorum adamlar resmen 'bakın sizi nasılda öpüyoruz'' diye gülücükler saçıyolar, tepki veremiyorum ben şahsen bu zamlara artık.siyasetten nefret ederim ama ciddi anlamda türk halkıyla dalga geçiliyor resmen.
Petrol 20 dolara düşecek haberleri dolaşırken bu zam çok manidar oldu.
merak edin bekleyin :)
daha önce yazdım yazdım sildim.
at gözlüğünü çıkarın, ben her zaman iyisine iyi kötüsüne kötü dedim hükümetin.
bunu anıl da iyi bilir benim yorumlarımı takip eden de.
daha bikaç sayfa önce uzun uzun yazdım ama at gözlüğünü çıkarmadığınız için anlamadınız belli ki?
akp'liymiş bilmem neymiş :)
sen chp'lisin din kitap düşmanısın sen mhp'lisin faşistsin mi diye yaftaluyım sizleri?
yok böyle birşey, bu yanlış.
hadi anılı anladım yaşının adamı değil zeka kapasitesi yetmiyorda,
sen 30küsür yaşındasın sen nasıl anlamıyorsun çözemedim turbo&quattro ve benim herşeyi onayladığımı nerede gördün?.
akp seçmeninin herşeyi onayladığını hiç rahatsızlıkları olmadığını mı sanıyorsunuz anlamadım :)
chp'de mhp'de nasıl rahatsızlıklar oluyorsa bu akp'de de oluyor.
'' at gözlüğünü çıkarın ''
petrol fiyatları düştüğünde '' şu '' kadar indirirken
petrol fiyatları eski fiyatına yükseldiğinde '' bu '' kadar yükseltirsen tabi ki ortada bir sıkıntı vardır.
bunu bir siz görebiliyor sanıyorsunuz heralde, bir siz akıllısınız :)
daha yazmıycam, siyaseti burada konuşmayı sevmiyorum belirttim bunu.
adımı geçirmeyin konuda, görüşleriniz kendinize kalsın yada benim nickimi kullanmadan devam edin.
sitede siyaset yasak diyen yönetim, ilk önce kendi yazıyor birde kalkmış bana doğru siyasetten hak hukukuktan bahsediyor :)
Bu illet hastalık neden hep sevdiğimiz insanları alıyo..
Zeka kapasitesi yarışına gireceksek seninle her kulvarda test'e ya da görüşmeye girerim aslan parçası :) . Benim ailem yıllardır siyasetin içinde siyasi konuda daha bebeksin bırak yaşının adamı olmayı .
Din konusunda seni ve sizinkileri kenara bırak , size sıra gelene kadar en iyi şekilde yerine getiren chp ve mhp'li insanlar var koç . Cuma sabah ezanına camii'de sıcak süt ve poaça dağıtımı yapıyoruz binlerce kişiye , tıpan yetiyorsa yaşının adamı ol hani parantez içerisinde chp'yi dinsizlik ile laf sokuyorsun ya biz CHP'liyiz camii'de o dağıtımı yapacak olan da 3 kişi çekirdek bir aileyiz aslan parçası .
Milliyetçilik ile ilgili derin bilgilerini de alalım senin ? Ben hiçbir konuda ''yahuu bu kadar da olmaz bunlar ne yapıyor.''dediğini görmedim duymadım . Bir şekilde yaptıklarını ve yapılanları göz ardı edip o beyninle milleti de cahil zannediyorsun .
Sen de ustanın çıraklarından mısın :)
JDM, burada siyaset yasak.
Siyaset yapana ceza veriyoruz, mesela ben her siyaset yapışımda tek ayak üzerinde duruyorum. Hatta bazen kulağımı çekiyorum.
Hala öğrenemediniz buranın şahıs malı, siyasetin geçerli olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ise bir mal değil Cumhuriyet olduğunu.. 2'sini harmanlayıp duruyorsunuz. Burada vasıfsız, haksız, hukuksuz bir üyesin. Mal burası, mal.. Cebindeki telefon gibi.. İster suya atarsın ister kuma.. Siyasetin yürütüldüğü Türkiye Cumhuriyeti'nde ise inanmazsın belki ama vatandaşsın, mal değilsin.. Hakkın var, hukuğun var. Oradaki yönetim sana her istediğini yapamaz, yapmamalıdır. Söz hakkın var orada.. Bir kez daha yazıyorum, mal değilsin bu ülkede..
Senin nezninde herkese söylüyorum, forum yönetimindeki üyelik ile devlet içindeki vatandaşlığın farklı şeyler olduğu bilincine varın artık.. Forumda, forum sahibi ( ya da ekip ) malına nasıl davranıyorsa öyle davranabilir. Bu forumun fıtratında var.. Ehi ehi forum yönetimi kendi yasak dediğini yapıyor diye hayıflanmayın, mal burası.. Şahsi mal, yasak dediğini de yapabilir forumun ortasına sıçabilir de.. Kendi malı, kime ne? Hesap vereceği yer dahi yok.. Dışarıda ise yok böyle bir dünya. Şahsi mal değil dışarıdaki yer, Cumhuriyet..
Adamların çalmadıkları mal, yemedikleri *** kalmadı hala at gözlüğü diyo. Gözlükleri çıkarsak allah bilir daha neleri götürdüklerini görücez o yüzden gözlükle iyi böyle. CHP yi de din düşmanı yaparlar beyin özürlüler. Acaba ne zaman bu ülkede namaz yasaklanmış camiye girmek yasaklanmış merak ediorum. Ulan her mahallede okul yokken her mahallede cami var ve yapılmaya devam ediyor bu ülkede. Bir ülkenin diyanet işleri başkanlığının bütçesi Orman ve Su İşleri, Kalkınma, Gümrük ve Ticaret, Gençlik ve Spor, Ekonomi, Çevre ve Şehircilik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji bütçesinin toplamına eşitse sen anla o ülkenin ne kadar gelişebileceğini.
Herif kendi halkından korktuğu için yanında ordu ile geziyor. *** kılları tapıyor ama nefret edende bir yüzde 60 var bu ülkede. Hapisle kurtulabileceklerini sanıyorlar devran bittiği zaman.
+1881. ayrıca yere göğe sığdıramadıkları, ellerini ayaklarını öptükleri kişi yalancının önde gidenidir. dün dediğini ertesi gün yalanlayan birisidir. millete ahlak ve namus dersi verir, kızlı-erkekli gezmeyin der. ama öz yeğeni 50 kg esrarla yakalanır, aynı yeğeni polis arkadaşının karısıyla yatar, kumarcıdır. oğlu Burak İsviçreli sevgili yapar, diğer oğlu ise rüşvetten gelen paraları sıfırlar. ama chp ve mhp tü kaka olur.