2 günde 18 kuruş zam nedir bu nasıl o.cocuklugudur anlamıs degılım
Printable View
2 günde 18 kuruş zam nedir bu nasıl o.cocuklugudur anlamıs degılım
Sadece benzini değil, market alışverişini de hep 50 liralık yaptığımdan dolayı zamlar bana koymaz !!1!11!!
Kıyafeti falan da 50 liralık alırım ben 50 liralık kot 50 liralık gömlek.
mazota 14 kuruş zam varmış bu gece :ofk:
Mynet Mobil
mynet mazot için zam miktarını 14 krş diyor. hayırlı olsun.
hey maşallah zam üstüne zam
Bu defa cok fena patladik
Belli oldu,tutamıyorlar daha fazla fiyatları..Arkası gelir bu zamların sık bi şekilde
daha fazla yol yaparak trafik sorunu, daha fazla ev yaparak konut sorunu çözülmez tıpkı yakıta yapılan zamla problemin çözülemeyeceği gibi...
Beyler ismini vermeyecegim akaryakit firmasi zamli satislara baslamis bile. Bunu kendi firmasi disinda epdk ya mi sikayet etmem gerekiyor? Elimde yakit fisi var. 3,77 olmasi gerekirken 3,94 e aldim?
Pompa fabrikalari g.tlerine kaçar. İnşallah
Sıkayet edın,243.000tl yerler.
Şerefsizler indirim olunca gece 12'de bile yapmazlar sabaha karşı anca indirirler bindirim olunca ama gece 12'yi bile beklemezler.. Yazıklar olsun...
lukoil iyi bu konuda zam geleceğini bildirip depolarınızı 12 ye kadar indirimli doldurun diyor.
Ya depoyu doldursan ne yazar bosaltsan ne yazar giren girmis bir sonraki deponda iteleyecekler, sorun depo doldurma degil sorun gidisat gidisat.
243 bini yesin şerefsizler.
İsyan çıkacak en sonunda, kimse sesini çıkartmadıkça değişecek birşey yok.
Başımızdakiler sokuyor Opet sokmuş çok mu ? Üzüm üzüme baka baka kararır, kimi örnek aldıkları belli milleti yeme konusunda
https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hp...9f&oe=55E4CCE7
ödeyin bakim vergiciklerinizle
Şikayet edin arkadaşlar böyle gt leri