Adamlar pateni dip basmış :D Çok seker ama bu euheuheuh :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...22329711/detay
Printable View
Adamlar pateni dip basmış :D Çok seker ama bu euheuheuh :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...22329711/detay
yok biz rollerblade harici bakmıyoruz :D fiyatına bakılırsa iyi bişey sanırım
herhalde kendi kendine kayıyor :D
:D:D
bu ikinci elden 200 250 tl lik olanlar ne çirkin yahu
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...32368341/detay şimdilik bunu düşünüyorum o kadarda kötü durmuyor sanki?
az önce profesyonel paten yapan birisiyle konuştum önce nasıl bir kayış şekli düşündüğümü sordu :D extreme kayarım dedim :D
neyse önce onu düşün ondan sonra bak ben aggressive olanlara bakıyorum. He bu arada 500 lira gözden çıkarmak lazımmış. Öyle ucuz diye alınan paten 1 2 ay sonra işe yaramaz değiştirmeye çalışırsın dedi :)
Bu sene bisiklete yatıracağım parayı 5 km uzağımda paten pisti olduğu için patenlere yatırmaya karar verdim. Rollerblade ya da K2 arıyorum, patenleri yurtdışından getirebilirim (ebay.com ya da ebay.nl'den) ama parçalarını burda bulabilmem iyi olur. Küçüklüğümde bilimum paten, kaykay kullandım sürmesini durmasını ani manevraları falan biliyorum. Akşamları piste gidip kayıp geleceğim. Çok hızlı gitmesi benim için önemli değil o yüzden aggressive bir model bakıyorum, urbanlarla raylarda kaymak mümkünse onlarda olabilir. Paten için çıkabileceğim rakam 500 civarı, çok temiz olursa ancak ikinci el bakabilirim. Ebay.nl de K2 Fatty Pro buldum kargo hariç 480 tl ediyor:
K2 Fatty Pro Men's Inline Skates 3030024 Inliner Skate Roller Blades Herren | eBay
Bu modelden kullanan ya da başka bir model kullanıp da öneride bulunabilecek olan varmı?
paten kelimesini duyunca çocukluğum aklıma geldi çok uğraştım ama becerememiştim :D
bende 95 kilo 1,85 adamım ne diyosunuz bu cüsse başarabilirmi bunu :D
İlk bisikletle başladım, yanına bi paten alındı baya kullandım, sonra gittim çimlere dalıp dizimi yardım inceden :D Dizimi yarmam sonlandırmadı tabi paten kullanmamı, çimenlere dalınca paten kırıldı o gün bugündür kullanmadım :D Kaykay, paten, bisiklet bilimum hepsini kullandım, hala da sürmeye devam ediyorum :D
Yaparsın abi neden yapamayasın, sağlam bir paten almak lazım ama :D
kücüklüğümde Eriador (kaan) la beraber heralde 4-5 paten eskittim kullanması zor degil kolay alısmak sart tabi durması vs. kastırabilir başta.
buz pateni deneyin becerirseniz karadakide aynısı zaten bosuna okadar para dökmemiş olursunuz :D
rollerblade gayet iyidir yeterde artar hiç bilmeyen yada hevesli olarak
Çok eski modeldir ama bizim dönemin en iyi modellerindendir. Tavsiye ederim. Bizim dönem derken 2000 lerden falan bahsediyorum :) Usd falan da düşünebilirsin eger agressive düşünüyorsan. Grind atmak için bayağı iyi patenlerdir. K2 daha rampa kullanımına uygundur. Abec 5 olduğu için yormaz da
hocam ben forum ıstanbulda decathlon calısanıyım gel bır gun yanıma bu patenlerın kalıtesıne cok yakın patenlerı daha uygun fıyatlarla al derım kullanma konusunda dayardımcı oluruz icerde paten alanımız var hangısını rahat kullanıyorsan onu alırsın :)
Antalya'da ne oldu ne bitti bilmiyorum ama son 6 ay içinde müthiş bir paten kullanan insanlarda patlama var.
hep kullanmak istedim ne zaman giysem kamber alıyorum ve vazgeçiyorum :)