kartal ne ara o kadar değerlendi ya? Gerçi son zamanlarda deli gibi inşaat var şantiye gibi oldu stadın arkasına doğru filan. petrol-iş cad. atalar civarı filan.
Printable View
kartal ne ara o kadar değerlendi ya? Gerçi son zamanlarda deli gibi inşaat var şantiye gibi oldu stadın arkasına doğru filan. petrol-iş cad. atalar civarı filan.
walla öle söylentiler var zaten otopazarının orayı ağaoğlu alırsa bizim işyeride hemen altındaki sanayi sitesinde belediye başkanı geldi 1 ay önce orası yapılırken sanayide yıkılacak dedi dükkan yerine eviniz olucak dedi işallahta öle bişi olur :))
evet ledli stop vardı siyah zemin maltepede sevdiğim bi kardeşime sattım aracı c3 aldım daha fotolarını koymak nasip olmadı :)
geçen akşam maltepe türkan saylan kültür merkezinin önünde gördüm aracıda
Ağaoğlu almasında gerek kalmadı çünkü zaten orası onundu oto pazarını oradan kaldırtan o zaten kepçeleri koydu kapıya iki hafta boyunca kimse içeri girmeyince kapandı
Bostancı - Kartal felan kurtköy tarafına kalkacak artık şehir içinden çekiyorlar sanayiileri ikinci NewYork gibi olacak İstanbul heryer bina - site vs. vs. :D
Şöyle örnek vereyim. kısa bir süre önce kartal da e5 e cepheli 1000 metrekarelik arazi 4 milyon TL ye satıldı. yani metrekaresi 4000 tl.. Şuan bu fiyat o civar için ortalama.
sizin söylediğiniz daire net 110, brüt tahminen 135 metrekare civarıdır. bu da metrekare olarak 3300 tl yapar. Bence yüksek bir fiyat değil..
Hesap yaparken şuna dikkat etmek lazım. O semtteki raiç bedeller metrekare başına ne civarlarda? ben ne kadar veriyorum? yatırım amaçlı düşünülüyorsa üzerinde durulması gerekenler bunlardır.
Herkesin yorumunu tek tek okuyup dikkate alıyorum çünkü yorumlarınız benim için önemli ayrıca teşekkür ederim herkese.
@aybarsdnr, aslında oturmak için ama yatırım olarakta görmüyor değiliz :)
Bu arada darkmoon'a yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim :).
geçen sene Nisanda anneme aldık sahilde DAP yapının hemen önündeki apartmanın en üst katı deniz cepheli. Verdiğimiz para 210bin TL. Şu anda DAP yapı apartmanı almak komple almak istiyor. Daire başı 250 ile 350 bin TL arası ya da yeni yapılacaktan aynı irtifave cephe olarak teklif etti ama m2 ler düşüyor. Biz kabul etmedik. Evin tadilatı cartı curtu bize zaten 260 a geldi. Annem bi daha taşınmakla uğraşamam dedi kabul etmedik. Şimdi apartmandakile kendileri bi Residence yapıp satalım ayağındalar. Çoğu emekli paraları yok ama harbi akıllı sanıolar kendilerini. Toplantılara ben gidiyorum kendi oturduğum evinkine gitmezken. En son toplantıda Daire başı 75 bin lira versek residence dikemez miyiz DAP ın ki gibi dediler. Yönetici araştırmak gerek 35 daire var olabilir iyi para 2 milyon lira dedi. Ben kahkaha atmaya kendimi zor tuttum. Yaşlıların ufku çok geniş. :D
Kartalda arsa payları ne bilmiyorum ama o paraya bina bitirirsin rahatlıkla..
Kartal en son metro ve adliyeden sonra inanılmaz değerlenmiş..
Ben son 1 aydır neredeyse her gün oralardan daire bakıyorum 1+1 ler bile 100-200 bin tl lerde..
bir sürü site residance flan var ama bence en mantıklı ve güzel site soyak evreka çünkü site içindeki yeşillikleri var. metroya ve E-5 e en yakın site diyebilirim.. Fiyat olarak da sıfır bina olmadığı için makul..
Onun dışında Metroya ve ;E-5 e yakın olmasın ama daha iyi olsun derseniz aydınlı taraflarında yada kartalın üst taraflarında daha düşük fiyatlara güzel yerler bulabilirsiniz..
Abi biz soğanlıktayız metroya hemen hemen arabayla 5 yürüyerek 10-15 dk adliyeyede arabayla 10 yürüyerek 15-20 dk ama bizim sitede geçen sene 80-90.000'e daire sattılar bu sene biri 150.000'e satmış ki 97 yapımı site felaket prim yaptı yakında kentsel dönüşüm gelir bizim buralara 3 bloğu yıkar yerine rezidans'ı diker :D
işte E-5 ten biraz uzaklaşınca fiyatlar mantıklı hale geliyor..
ama e-5 ten uzaklaşmak istemiyorum benim arabam olmasına rağmen çünkü kartal zaten benim gideceğim yerlere uzak bir de içerilerde olursa ara sokak trafiği problem olur..
Muhtemelen bugün yarın soyak evrekadan tutucam ben..
oralara da baktık hem fiyatları daha yüksek hem aidatları residance olduğu için daha yüksek kalıyor.. hem de oraların siteleri hoşuma gitmedi çok ağaçlıksız. dar alana kurulmuş bide metroya avreka kadar yakın değil..
avrekada 1+1 750tl aidat 130tl. . diğer residancelarda en iyisi 750tl + 200tl aidat.
tuzladan küçükyalıya kadar fiyatlar arasında ufak farklar var, semt tercih meselesi
3+1 110m2 net, demek ki en az 1 oda içinde kolları yana doğru açmak imkansız olacak. Balkon desen o da yok, sap gibi bina, kesin aynı katta studyo daire de vardır, artık alan kişi şansına o daireyi garsoniyer niyetine de kullanabilir. Residence diye aidatıda yüksektir.
250.000._TL demiş olsaydın belki olabilir, düşünülebilir derdim ama 450.000._TL harbiden fazla.
O parayı verdikten sonra başka projelerden ev alınabilir. Bakınız Maltepe, Bostancı dolaylarında yeni projeler.
450tl ye yakin bir tanidigim Bahcesehirde villa almis Kartalda apartman dairesi icin fiyat oldukca yuksek.
ortalama bir residence 25-30 daire sattımı parasını çıkartıyor.. ortalama dedim projenin içeriğe göre bu değişir.. Balon fiyatlar var piyasada bazı yerlerde tamamen suni şişirme rakamlar dönüyor..
turbo&quattro dediği gibi bahçeşehir halkalı küçükçekmece civarlarındada 300-450 arası altyapısı düzgün çevre yeşillendirmesi tam bazılarında havuzu falanda olan villalar var..
soğanlıkta oturuyorum..en kral daireye o para çok..eski oturduğumuz ev adanus park sitesinin tam arkası dubleks yakacık pendik kartal maltepe sahili kompe gören bir evdi fiyatı 300..karşı dairemde aciliyetten 250 civarına satılmıştı..
o paraya komple bina diktirir para bile kazanırsın buralarda fiyat uçuk.
Temmuzdan bu yana neler değişti,yatırımlık için nerelerden alınabilir.pendik tuzla da hala e-5 e yakın bi rezidans yok sanırım.olsa fena olmazdı :)