aslında kullananlar memnun olmadıkları tarafları da yazsa harika olur...
Printable View
Sparco Türkiye Distribütör'ü : Sparco.com.tr Volkan Işığa ait olan Limit Car&Tires isimli firmasının sitesidir.
Biz Sparco bayiiliği alacaktık ancak aynı mahallede ve aynı anda 2 farklı mağazaya bayiilik vermek isteyince biz vazgeçtik. Şu anda Mutlu Lastik , Rafi abi Sparco bayiidir. Kendisi size sitedeki tüm ürünleri tedarik edebilir.
Teşekkürler Efe.
Birlas'ın Seyrantepe'deki ofisine gittim. Koltuk direksiyon gibi ürünlere bakmak için. Üst katta bu tarz ürünler ile ilgilenen sözde yetkili ile nerdeyse birbirimize tekme tokat girmediğimiz kaldı. Rezalet bir firma. Bir daha kapısından geçmem.
Sparco-TR ise Volkan Işık iştiraki bir firma. Buradan tekrar Ersin bey ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hiç üşenmediler o kadar koltuk depodan gitti geldi denedim ettim. Elde metre ölçü aldık vs.vs. Sonuçta istediğim koltuk İtalya Sparco'dan sipariş geçildi kısmet ise kısa zamanda gelicek.
Ben kesinlike Sparco-TR diyorum.
sorun neydi acaba merak ettim özel değilse?
ayakkabı niye 40 numara aşşağası yok :(
FAST CARE oto mini onarım | Aracınıza değer katar. yardımcı olur mu bilemiyorum ama paylaşayım dedim.
arkadaşlar tekrardan sorayım, sparco R100 kullanıp da yorum yapabilecek var mı aramızda?