Tutturmuslar bı s2000 turkusu :) butun arabalarıyla s2000 e gıder yapıyolar :)
Printable View
Ahahaha yok abi artık turbo zamani :)
gazman arkadaşları akhisara'da bekleriz..
Gecilmek ıcın alt yapı yapmaya başladınız :) hayırlısı :)
Dısardan itici gozuktugune emınım daha yazmamak en mantıklısı bayram ertesı göruşuruz fatıcım :)
herkes rahat yazsın kimse kimseyi engellemesin baskı kurmasında seninki biraz kabak tadı verdi be :) dikkat ediyosan ankaralı arkadaşlardan başka yazan makara yapanda yok, yani belli bir azınlık kesim sürekli makara formatında yazmaya devam, bu durumda can sıkıyor dolayısıyla karşı tarafı geriyor.
Bu kadar komik olan ne ? Bana bu malzemenin eksik olduğu 15 gün önce falan söylendi, ben de bazı dönemsel maddi sıkıntılar çektiğimden dolayı sıfırını alacak param yoktu o an ve geçici çözüm yoluna gittim ilk fırsatta sıfırını alırım diye düşündüm şehir değişikliği yuaptım ve tekrar yapacağım diye aracı teslim almaktaki aceleciliğimden arabam yatmasın diye. yoksa sadece motorda 13000-14000 usd yatan arabaya o şekilde binecek değilim heralde.. Ayrıca korrhan abi de bilir aracıma hiçbir kötü malzeme almadım hepsi korhan abinin hakan ustanın onayından geçen malzemelerdi yol gösterdiler getirdiler aldım onlardan sağolsunlar. bu arabayı kasası dahil her civatasına kadar kendi imkanlarımla yapıyorum kimseden ekstra desteğim yok. yaşım 25 gücüm bu kaadarına yetti, allah daha iyilerini size versin.
Memo giderken al benide
Beklıyorum
Yooo yada bekleme satışı verem sana abinin büllüğü ile gerdeğe girme kendi büllüğün olsun al dene
Bızım derdımız enka deıl butun arabalarıyla atmo s2k ya bılenıyolar ama haberi yok ben tek basıma fatıııe bılenıorum
İşin rengi değişmeye başladı