Tw ile olsa herkes ypardiiii)
Tw ile olsa herkes ypardiiii)
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Bizim milletimiz ayağına çağırmaya bayılır ama şurdan şuraya arabasını kıpırdatmak istemez,helede ayar kayar gerektiren işlerde iş iyice sıkıntı olur o yüzden kimse kimseyi çağırıpta gel deneyek demesin havanda su dövmek olur..Gerçekten iki araba denenmek istiyosa bunun orta yolu var..Düzce bu işler için biçilmiş kaftan..Ona bile mırın kırın edenler olur..Kimse üstüne alınmasın...
Konu Adem'in bazukadan mehmetin s2kya kaydı..Mehmetde gayri ihtiyari gelirim denerim demiş..İşin kendi arabası boyutunda ciddiyetini az çok anladı ve böyle bir deneme gecesi ankara şartlarında olmaz..
Biz 700+ arabaların denemelerine odaklaşalım bence kimler denicek nası olacak onu öğrenelim![]()
neden olmuyor? deneme onu anlamadım ama ben
s2000 yürümüo maminin araba yürümüo yok efendim k24 standart k20 den yavas gidiyor die idda edenler kimlerse buyursun gelsin diyoruz ne var bunda kötü bişiymi dedik kadir abi ? işin içinde neden ipnelik arayalımki ? ankara alınmak zorunda değil herkes e sölüyorum izmir antalya artvin van mugla mantıklı bir açıklama yapın lütfen
oraya gelilndiği zaaman 10 tane arabayla sen değil ben uğraşmıyormuyum ? bende insanım dimi yorulabiliyorum yani1 günde kiimi nasıl ne şekilde ayarlıyayım söyle hakksızssın de peki dicem keske 1 hafta gelsek kalsakta hepsi bitse deneseniz dimi ?
bu araların hepsi limitinde minik hata çok affediceğini snmıyorum sen sanıyorsan tabiki okey kendi tarafınızdan bakıyorsunuz herseye ama dimi hakkım var biraz sanırsam drag dediniz okey geliriz dedik geldik keske ankerede drag olsa oralarada gelsek =)
www.drecu.com
Yuksek devir ceviren, na limitlerdeki arabalarin havadan dahada cok etkilenecegini yazip cekiliyorum![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ankara arabasinin istanbula gidip rakiplerini gectigini , istanbuldan gelenin ankarada rakiplerini gectigini ben gormedim
her horoz kendi coplugunde oter bence![]()
Herkez bişeyler yazmışta bu işin sonucunda anahtar teslim vs bişeyler varmı boşa tartışmalar çıkmış bence
700hp+ olanlar düşünsünbiz 75 hp mizle geliyoruz arkadaşlarla çekirdekçi tayfa olarak izlemeye bazooka yı hep video video olmuyor canlı görmek lazım
cts ye bişey kalmadı bi ilker abi bi armağan mı var ankarada
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)