yarasalar için tiz ses veren onları kaçıran cihazlar var olmadı onu deneyin ?
Printable View
yarasalar için tiz ses veren onları kaçıran cihazlar var olmadı onu deneyin ?
Üniversitedeyken arkadaşımın evine girmişti. Korkudan başımıza kask giyip sıkıca giyindikten sonra elimizde sopa odaya girdik 2 kişi. Işığı yakıp pencereleri açtık. Vura vura çıkardık :) Zaten isabet ettirmek çok zor, ışık açıkken sapıtıyorlar.
Yarasa oldukça zararsız bir hayvan güney amerikadaki vampir cinsi değilse ki sanmıyorum boyları yaklaşık 25-30cm oluyor onların onun dışındaki hiçbir cins zarar vermez aksine çirkin bir şirinliği vardır :) Saklanmışsa köpek kovucu aletinizi vb. bişey varsa onun sesi harekete geçirir. Daireler çizer odada havaya bir t-shirt yada çarşaf atın ona çarpıp onla düşer. Sonrada alıp doğaya salarsınız öldürmeyin yazık.
Bencede öldürmeden halletmeye çalışmak lazım,zararsız bir hayvan.
Zararsizsa tabiki oldurmeyiz yaw. Bu gece bakalim cikacakmi ortaya.
Faiz lobisinin oyunları bunlar , #direnyusuf #direnyarasa :D
Müziği son ses açın bütün pencereleri açın eğer bir oda da iseler kapıyı da kapatın 1-2 saate hepsi çıkar. Ben bu yöntemle 20 tane yarasa çıkarttım evden :D:D
abi masa altı koltuk altı yatak altı ne varsa artık oralara iyi bak dolap açıksa içinde olabilir kıyafetlerin :D ya da usulca çıkıp gitmiştir bişe yapmıyorlar ama insan yine de tırsıyor :)ya da camı aç başka oda da yat bigün zaten yolu bulup çıkar gider
Bizim evede girmişti 3 gün odada beraber yasadık biri diyor biber gazı sık biri diyor sinek ilacı 3 gün sonra actım camı sabah okula gittim aksam geldim yok :)
bence artık BMW'niz dewreye girmeli :D
Tek zehirli yarasa türü amerikada yaşayan haeckel chiroptera'dır, kendini kaybetme ve küçülme özellikleri varıdr çok zehirlidir, bizim memlekette sıkıntı olmaz yani :D
Şaka tabiki :D :D
Bizim sapancadaki eve de girmişti 4-5 tane. Kapıları açtım ışığı açtım 1 saat sapıttılar sağa sola vurdular. Sonra çıktılar
bunu son ses açarsanız odada hiç bi şey kalmaz :D
Şaka bi yana son durum ne ? :D
Yarasalar bir nevi kötü enerji barındırırlar. İnsanlar, onlar için anlaşılamaz canlılardır. etlerimizden yansıttıkları sesler onların sinir sistemini uyararak yemek yemelerini tetiklerler. bu yüzden özellikle derini açıkta bırakacak giysiler giyme hala odandaysa.
koku onları çekmez. etkisi yoktur. ancak açık deriden yansıyan ses onlar için bir nevi av olarak algılanmasına neden oluyor. gece uyurken gözlerini oyularak yenilmiş bir çok vakaa vardır ki bunların sebebi alt devir uyku da anlık olarak yarasının saldırması sonucu oluyor. bu yüzden hala odandaysa bence uyuma o odada.
tehlikesiz yarasa türü yoktur. yarasalar doğası gereği taze kana ihtiyaç duyarlar. her yarasanın beslenmesi ve yaşaması için bu gereklidir. vucud sıcaklıklarımızı algılayabilirler ancak bunun onlar için bir etkisi yoktur. o acıktığında bir şekilde kan bulur. acıktığı zaman hiç bir yarasa türü ile aynı alanda bulunmayınız. ne olduğunuzu anlamadan kanınız emilir ruhunuz duymaz.
Abi vampir yarasa türü cidden azmış, onlar bile insana saldırmıyormuş, kümes hayvanlarını tercih ederlermiş...
Yarasa - Vikipedi
evrenunal niye böyle yazdın ki şimdi..gece vakti bir çok insan şu an cam kapı kapadı :)