ne çektim beeee :D
Printable View
Bayramda bana ekmek cikarmi la :D
hadiyin laa akşamada çıkak otobana ben size tır garajından oglan çevirem :D
hah konuda bi sapık eksikti
[QUOTE=Semii;7085004]şuan tamiyle yanlış konuşuyosun bilgin olsun.
buraya video bile koymıcaktım kalktın yaptıgın yorum üzerine koy dedin koydum bu 1
videolar gelince bi anda sende geçen geceki videoları koydun bu 2
bunların amacı sapmadıda benim laflarımın mı saptı ?
bende neyse varsa yanlış kullandıgım bi cümle hiç çekinmeden yazabilirsin.
kalkıyosun 5 sonunda benim arabamın kafası öndeydi diosun nerde o kafa hangi kafa ? gerçi bunlarda arkadan geldi bana senin agzından duymadım yalan yok.
şayet öle düşünüyosan senin 5 benim 3 oluyor heralde ??[/
Semih video koyma konusunu arkadasa da anlattim. Eger benim buraya video koyma niyetim olsa whataaptan sana atmazdin videolari. Sen isi farkli boyutlara tasiyosun. Senin 5 benim 3 olayina da girmeye gerek yok budan sonra basarsak kacta bitcegini soyler ona gore basariz. Dun aksam ondeydin kapanain konu , camur yapmadan araya adam sokmadan cikarsak yine basar goruruz ne oldugunu.
alma abi zaten kale bunu bekliyen yok senden ben anlamam doğru üniye gitseydim delinkalı kim onu öğrenirdim ortada durup yada dünya aşığı olurdum medrese karşı cıkıp neyse abi uzatmayım konu dahalmasın sen gene başkalarının konularında ortada gezmeye devam et :icon_wave
buda alper başkanımla olan videolar :)
Doktooooor :) duy sesimi izle gör bişilerin zamanı gelmedimi sence :D
vites kaçırma vs. affetmem :D
semii rocco - kelalper - YouTube
vol2 - YouTube
ilk videoda fena saplamışsın lan. ben de mal altımdaki uçak ya hala basıorum yakalayıp geçicem sözde. Semii rocco olm bu nereye yakalıon. Stock yazılımla iyiki gelmemişim ya la. :D
ne geçmişin be semii , alper abinin arabada hiç yürümüyomuş o kadar övdü falan ama