Ama görevini yapmıyor tüm araçları kontrol ediyorlar daha bana gelmeden dışarıya yönlendiriyor bagajımı kontrol edeceğine ağız dalaşına giriyor bunu anlatmak istiyorum
Printable View
kentpark avm de esnafım yanımda 2 tane bayan arkadaşla kaapalı otoparka giricem o güne kadar ne hikmetse hiç kontrole denk gelmedik böyle kapalı otopark sahibiymiş gibi güvenlik arakdaş yanıma geldi araçta lpg var mı dedi , şohben mi la bu dedim tüplü olacak dumur oldu :D
sene 2004 arkadasın unoyla natilus e gırıcez kapıda durduk guvenlık gorevlısıne lpg lı araclar gıremıyormu demıstım :D
gıremez aracınızı acık alana park edın demıstı.
bnde onu lpg lı araclar dusunsun demıstım ıcerı gırmıstık :D
tabı o zmn lar lpg lı bu kadar arac yoktu unoya o tarz bı muamele yapamıyorlardı.
Sizi daha çok gaza getirmek için söylemiyorum falat aynısı benim başıma gelse bende olay çıkarırdım çünkü siz sakin biri olduğunuzu söyliyorsunuz ama ben hiçte sakin biri değilim özellikle bu konularda...
Zaten hiç hoşlanmıyorum şu bagaj kontrolü durumundan.Bana bi bebeğin altını(bezini) açıp kontrol etmek gibi bişey geliyor...Ki genellemelerdende hiç hoşlanmam bence iyi yapmışsınız
Çok büyük bi sorun bu eğer burda çözemezseniz hukuki yollara başvurmanı tavsiye ederim.
zaten en başta lpgli araçların kapalı otoparka girme yasağı saçmalık ama kanunu değiştirmiyorlar bir türlü.
İnsanımızda bir özellik var, vur deyince öldürür. kendini oraların sahibi zanneder.. Güvenlik görevlisi de öyle yapmış..Alışveriş merkezi müdürü gerekeni yapmış zaten.
Bir de orası sonuçta özel mülk, eğer isterse hiç almayabilir de içeriye..
Her ne kadar şahinlerin çoğu lpg'li olsada prosedürü uygulaması yani kontrol etmesi gerekirdi,sizin aracınıza yaptığı muamale yüzünden sinirlenmişsiniz ki aynısı baya yapılsa bende tepki gösterirdim. aracımda lpg olduğu halde şimdiye kadar hiçbir avm otoparkına girerken sorun yaşamadım. Ayrıca neden lpg li araçlar kapalı otoparka alınmaz anlamam..
eski lpg uygulamalarından kalma kurallar.. tankımın sızdırmazlık testi yapılmış, daha neyden korkuyorsun..
kimya mühendisiyim, basınçlı kaplar bomba gibidir tamam da, benzin de parlayıcı madde, onu ne yapacağız?
madem devlet kapalı alanlara sokmayacak kadar tehlikeli görüyor lpg'yi, o zaman toptan yasaklasın..
yakın zamanda o yasak kaldırılacaktır diye düşünüyorum
edit: çalışmalar başlamış zaten.. http://www.mmo.org.tr/genel/bizden_d...2#.Ugncg9LwmTQ
bazen lpg taktırmayı düşünüyorum, sonra ouuf be kapalı bir yerede giremicez diyip, biraz daha sıkayım diye düşünüp vazgeciyorum :D
adamlar dizel araçların bagajını açıyolor araba bilgileri pek olmuyo..
Dizel arabayla otoparka girerken bagajı aç demesi ayrı bi kafa.. Bagajı açarmısın diyor açmıyorum dedim araba dizel neresine takayım lpg şaka gibiler
Hiç alınmayın böyle durumlara sadece kompleksi aptal birine denk gelmişiniz. Benim arabam dizel fiesta bana lpg var değil mi falan diyordu bir tanesi :)
Sakin ol ve motor sesini dinle dedim ben de napam :)
Gereksiz uzatmışsın bence, direk kaputu açsan daha yakışıklı olurdu, bugün bir çok Amerikan/Alman araçta lpg var.
sonuçta onlarda emir kulu karşılıklı hoşgörü olması lazım . kapalı otoparka girmek isteyen adam bagajına bakılmasını kabul etmiştir. ha gelmiş güvenlik şefi bakmış ha oradaki normal güvenlik ne farkeder :)