User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Samsung Galaxy S4 - HTC One - Iphone 5 (yazdığım kullanım tarzına göre)

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Samsung Galaxy S4 - HTC One - Iphone 5 (yazdığım kullanım tarzına göre)

Selam abiler, kardeşler.
    Öncelikle forumdaki her postu okudum, kafadan konu açmadım ama kendi beklentilerime göre hangisi en uygun olanı bunu bulmak benim derdim.
    Yarın telefon alıcam, şirkete alınıcak bende araya kaynadım.
    Zamanım kısıtlı yarın kesin almak zorundayım.
    Bütçe sorun değil önemli olan en iyi seçimi yapmak.
    Şu anda 4'üm var, ahizeden ses gelmediği için değiştiricem. Ayrıca da deli gibi ısınıyor şarjdayken.
    Beklentim düşük telefondan,
    -Whatsapp
    -Twitter
    -Instagram
    -Vine
    -Gmail
    -Youtube
    -Kaliteli fotoğraf
    -Kaliteli müzik
    -24 saat yetecek şarj.
    Bunlar dışında telefonu hiçbirşey için kullanmam, yani öyle deli gibi kurcalayıp her özelliğini kullanayım derdim yok.
    Takılma donma olmasın istiyorum. (Şu anki 4'üm takılıyo ve orta tuş pert.)
    HTC'nin ses kalitesini ve kamerasını herkes övmüş.
    Galaxy'nin herkes şarjını övmüş.
    Iphone içinse IOS ayrıcalığından bahsedilmiş.
    Açıkçası çok müzik dinlediğim için İtunes'a bağlı kalmak canımı sıkıyo ama androidlerde de sürekli takılma sorunundan bahsedilmiş, o da kafamı kurcalıyo.
    Sonuç olarak Apple'dan diğer markalara geçmek kumar mı olur benim beklentilerim çerçevesinde?
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iOS'a alisiksan diğerlerinde zorlanırsın. iPhone 5'in senin acından oluşturabileceği tek sıkıntı şarj.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı seçenekler arasından s4'ü tercih ettim.Şarjının dayanma süresi ve fotoğraf bakımından oldukça memnunum.

Apple'da ios gerçekten çok stabil ve uyumlu bir işletim sistemi ancak full hd ekran olmaması, pil ömrünün zayıflığı, fotoğraf çekme kabiliyeti bakımından nispeten geride kalması sebebiyle elemiştim.

Htc One müzik çaları çok güzel kasası da ama çektiği fotoğrafları öyle ahım şahım bulmamıştım orjinal ebatlara.Isınma durumu da s4'e göre biraz daha fazla gibi gelmişti.

Overall'da bana göre s4 daha önde ama hala her konuda üstün değil.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İphone 5 kullanan biri olarak sakın bulşmayın 4 ümü satıp aldım kafamı duvara vuruyorum dediğiniz özelikleri karşılıyo ama kilit tuşu çok kalitesiz daha önceki elimde kalmıştı bu da kesin gider eskisi gibi metal değil plastik tuşu takılma donma problemi hatsafada 5 aylık telefon günde 3 kere kilitleniyo hiç bir komutuma cevap vermiyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone 5 kullanan biri olarak sakın bulşmayın 4 ümü satıp aldım kafamı duvara vuruyorum dediğiniz özelikleri karşılıyo ama kilit tuşu çok kalitesiz daha önceki elimde kalmıştı bu da kesin gider eskisi gibi metal değil plastik tuşu takılma donma problemi hatsafada 5 aylık telefon günde 3 kere kilitleniyo hiç bir komutuma cevap vermiyo
    Cihazında bir sıkıntı var belli ki. Değil günde 3 kere kullanıldığı süre boyunca 3 kere kilitlenmez bu telefon. Restore denedin mı? Power tuşu bende de sıkıntılı yarısı basıyor, garantiye yollayacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iOS'a alisiksan diğerlerinde zorlanırsın. iPhone 5'in senin acından oluşturabileceği tek sıkıntı şarj.
    Alıntı aRSLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı seçenekler arasından s4'ü tercih ettim.Şarjının dayanma süresi ve fotoğraf bakımından oldukça memnunum.

Apple'da ios gerçekten çok stabil ve uyumlu bir işletim sistemi ancak full hd ekran olmaması, pil ömrünün zayıflığı, fotoğraf çekme kabiliyeti bakımından nispeten geride kalması sebebiyle elemiştim.

Htc One müzik çaları çok güzel kasası da ama çektiği fotoğrafları öyle ahım şahım bulmamıştım orjinal ebatlara.Isınma durumu da s4'e göre biraz daha fazla gibi gelmişti.

Overall'da bana göre s4 daha önde ama hala her konuda üstün değil.
    Abiler yarın sabah S4 alıyorum karar verdim, forumdaki her postu tek tek okudum, netteki diğer sitelerde de araştırdım, benim durumumda eğer S4'ü beğenmezsem İphone'a döner bluetooth kulaklıkla arızalı şekilde kullanırım diye düşündüm, bana mantıklı geldi. Böylece bi de Android'in tadına bakmış olucam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihazında bir sıkıntı var belli ki. Değil günde 3 kere kullanıldığı süre boyunca 3 kere kilitlenmez bu telefon. Restore denedin mı? Power tuşu bende de sıkıntılı yarısı basıyor, garantiye yollayacağım.
    Yok restore etmedim yazışım bile güncelemedim aldığımın ikinci haftasında başladı sorunlarım
    Alıntı MetehanCelikten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler yarın sabah S4 alıyorum karar verdim, forumdaki her postu tek tek okudum, netteki diğer sitelerde de araştırdım, benim durumumda eğer S4'ü beğenmezsem İphone'a döner bluetooth kulaklıkla arızalı şekilde kullanırım diye düşündüm, bana mantıklı geldi. Böylece bi de Android'in tadına bakmış olucam.
    İphone alışmış biri olarak aldıktan sonra s4 le tecübelerinizi yazarsanız sevinirim bende geçiş yapıcam ama çekiniyorum
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok restore etmedim yazışım bile güncelemedim aldığımın ikinci haftasında başladı sorunlarım

İphone alışmış biri olarak aldıktan sonra s4 le tecübelerinizi yazarsanız sevinirim bende geçiş yapıcam ama çekiniyorum
    Tabiki yazarım kardeşim.

Bir de Samsung'da benim yukarda yazdığım uygulamaların hepsi var mı ve beleş mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MetehanCelikten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki yazarım kardeşim.

Bir de Samsung'da benim yukarda yazdığım uygulamaların hepsi var mı ve beleş mi?
    Vine,gmail,youtubeyi bilmiyorumda diyerleri var instegramdanda emin değilim ama watsup tan eminim arkadaşımın telinde var

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kere s4 alırsan geçmezsin zaten iP5'e...
    Şarj var,kamera var,uygulamalarda sıkıntı yok..vine dışında bütün uygulamalarıda ben kullanıyorum , vineda vardır herhalde

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşimin 3gs inde bile daha donmaya şahit olmadım ki telefonda 6.1.3 yüklü,5 neymiş öyle ya

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş özelden de yazdım sana, şu anki aklım olsa one alırdım ama s4'den memnun değil miyim? elbette hayır, çok memnunum. emin ol s4 alırsan iphone 5 almaktan çok daha akıllı iş yapmış olacaksın. o kadar kral telefondur, sadece görüntü ve kasa kalitesi zayıf. ha bunlar önemli mi? elbette hayır.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kere s4 alırsan geçmezsin zaten iP5'e...
    Şarj var,kamera var,uygulamalarda sıkıntı yok..vine dışında bütün uygulamalarıda ben kullanıyorum , vineda vardır herhalde
    Vine de olmayıversin sorun değil abi.
    Alıntı yigitblr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşimin 3gs inde bile daha donmaya şahit olmadım ki telefonda 6.1.3 yüklü,5 neymiş öyle ya
    Apple o konuda bi başka.
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş özelden de yazdım sana, şu anki aklım olsa one alırdım ama s4'den memnun değil miyim? elbette hayır, çok memnunum. emin ol s4 alırsan iphone 5 almaktan çok daha akıllı iş yapmış olacaksın. o kadar kral telefondur, sadece görüntü ve kasa kalitesi zayıf. ha bunlar önemli mi? elbette hayır.
    Abi HTC One'ın sesi abartıldığı kadar ekstrem birşey değilse Samsung alıcam, çünkü dediğin gibi aksesuar olayı falan da önemli, bi de bu wireless şarj olayı eğer verimli birşeyse mükemmel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EDGE e alınca iPhone un şarjı 1.5 gün gidiyor ben iPhone5 alırdım
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu kişiden kişiye değişir abi.

Ayrıca One kamerasının yazılımsal problemleri mevcuttu.Güncelleme gelirse çok çok iyi olacak ancak şuan için yazılım problemleri mevcuttu.One'ın sesi aşırı yüksek değil diğerleri ile normal seviyede ancak hepsinden temiz ve net sesi mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarışın - esmer - kumral
    hangisinin tadına baksan diğerini isteyeceksin emin ol
    sırasıyla ; s2 -s3 - s4 / i3 - i4 - i5 / htc one hepsini kullandım ,
    bunların hepsinden iphone un üstüne telefon yok yok yok ! ! !
    şayet tercihin android den yana olacaksa kesinlikle htc one dan yana olsun mahcup etmez..
    ama bu android sacmalarından ben bıktım artık...
    bi defa hayvan gibi takılıyo samsung un bütün cihazları istediği kadar hızlı olsun 5 para etmez benim gözümde..
    htc one samsung a nazaran çok çok daha iyi çok daha hızlı stabil bi cihaz..
    karar senin lakin bu kızlardan en şehvetlisi şarjı azda gitse iphone dur (şarj problemini bataryalı kılıf ile çözebilirsin , tabiki kalitelisiyle)

bunları foto kalitesi için yazmadım

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xperia Z Kullanıyorum. Kusura bakmayın ama fotoğraf kalitesinde iphone serisini kendi klasmanındaki ve hatta bir klas altı bütün androidler geçer... Kasılma donma sorunu ben yaşamıyorum. Ne yapıyorsunuz telefonla bilmiyorum ama, birkaç oyun oynarım, face bakarım whatsupdan yazışırım. Bunlarıda havuzda bile yapabildiğim bir telefonum var acaip memnunum
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    htc one ım var bende senin dediğin o app lerden fazlasını kullanmıyorum çokda memnunum aldığıma gram pişman olmadım.. nexus4 ile bunun arasında kalmışdım bunu aldım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)