https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...ea&oe=583A07B5
sigorta migorta yaptırmıyorum artık. bağlanana kadar devam.
Printable View
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...ea&oe=583A07B5
sigorta migorta yaptırmıyorum artık. bağlanana kadar devam.
acıklam yapılmıs dun yıl sonuna kadar ındırım yok seneye %20 cıvarı dusebılırmış
geçen sene 390TL ye 31 plaka babamın adına yaptırdığımız sigorta bu sene 497 TL çıktı.
hasarsızlık indirimi plaka avantajı ve babamın 57 yaşında olması avantajı var sanırım.
2008 model peugeot 308 aracıma 54 yaşında babamın üstüne olmasına rağmen babam sene içinde bir tane araba sattığı için 1.040 lira sigorta fiyatı çıkardılar geçmişe dair hiçbir kazası olmamasına rağmen. Nasıl iş anlamadım araba satmışsın diye fiyat yüksek çıkar mı ya? Galiba yaptırmayacağım sigorta falan.
Fiyatlari savunmuyorumda bir tiklamada 1 tampon 1 far kirilsa zaten 2-3 bin hasar cikiyor. Gecen gun kardesim mini cooperiyla ufak bir kaza yapmis. Ayagini frenden cekince yandaki arabanin arkasina tiklamis. Camurluk olmadigi icin ufak kaput ezilmis, far kirilmis, tampon boya istiyor biraz. 10 bin lira hasar cikmis.
Evet fiyatlar yuksek ama yarin birgun ufak kazalarda bile caninizi daha cok sikabilir.
Eski arabalar belki bir sekilde disarida uygun fiyatli cozulebilir ama sigorta her durumda sart.
insanimiz düzgün araba kullanmayı öğrenmediği sürece müstahak bu rakamlar.millet sanıoki şirket aracıyla kaza yapınca kendine giren çıkan yok. ama dolaylı yoldan sigortalar artıyor. nezaman makas aşırı hız kırmızıda geçmek gibi şeyler biter insanlar akıllanır sonra düşer sigorta.
Sigortasız binmek pek akıl karı değil bi şekilde yaptıracağız el mahkum fakat Türkiye'de hiçbir sistem doğru düzgün işlemediği gibi sigorta teminatları da düzgün ödenmiyor. Yakın arkadaşıma otobüs durağında otururken araba çarptı 1 yıl boyunca desteksiz yürüyemedi bir sürü ameliyata girdi okulunu dondurmak zorunda kaldı kazanın üstünden 2 yıl geçti maddi manevi tazminat olarak 260.000 lira gibi bir tazminat alınması beklenirken mahkeme 6.000 TL gibi komik bir tazminat verdi kabul etmediler tabi dava hala devam ediyor.
Uygun fiyata sigorta poliçesi kesebileceğini iddia eden bir üyemiz varsa
Yardımcı olabilir mi acaba?
106 gti almayı düşünüyorum 31 yaşındayın. 4 senedir üstüme kayıtlı 2 adet motor var. acaba kaç para sigorta cıkar.
Bende yaklasık 3 hafta once 0 seat leon aldım bundan oncekı aracımızda 4 sene hasarsızlık oldugu ıcın kasko fıyatı 850 tl sıgorta 500 tl cıktı avek ılk defa bole bırsey goruyoruz dedı tamamen hasarsızlık ve uzun sure ıle alakalı
900 den aşağı fiyat göremedim bu hafta :)
Bu gidişle 2000 model 50cc pgo marka scooter imi trafikten çektiricem.geçen yıl 352tl ödedim bir yıl boyunca 2 kez ve toplam 50km anca bindim.bu yıl 450 500 çıkarsa cektiririm kesin.
2-3 gün önce yaptırdım.
Seat ibiza fr 2012 dsg
Hiç kazası yok
Her yıl farklı yerlerden yaptırıyorum
Trafik sigortası 530TL
Kasko 835TL
1400e yaptırdığım sigortayı geçen ay 990a yaptırdım ama şimdi yine yükseldi galiba
geçen sene 690a yaptırdığım sigorta bu sene hiç bir kaza olmamasına rağmen 855 tl ye yaptırdım. bende bu durumu şikayet ettim. bu şekilde bir cevap geldi...
""Hazine müşteşarlığının 23/09/2016 tarihinden sonra uygulamaya girecek Sektör Duyurusuna göre sigortalımız poliçe tanzimini takip eden 3 ay içerisinde farklı bir sigorta şirketinden daha uygun bir prim bulması halinde mevcut poliçesini işleyen süre primini ödemek suretiyle iptal edebileceğini bildirmek isteriz""
yalnız anlamadığım bir şey var. sigortam var iken nasıl başka yerden sigorta fiyatı alacağım.
bana bin lira sigorta çıksa öper başıma koyarım. arabalar hep yeni olmasına rağmen , en düşük 3 bin lira çıkıyor. çok kafam bozulursa alfaya sigorta yaptırmadan bineceğim , şehir dışı bir yere gidecek olursam babamın arabaya atlar giderim.
2006 307ye %15 hasarsızlık indrimi ile 640tl