Bilgi ilk kez başarıyla ışınlandı - Fizik- ntvmsnbc.com
Ilk isinlanma olayini data (bilgi) bazinda gerceklestirdiler.
10.000bitlik data 6mm otedeki chipe isinlandi.
Olay bir kablosuz teknigi degil, resmen A noktasinda kaybolan bilgi B noktasina tasiniyor.
Olayin temeli Quantum fizigine dayaniyor, bu noktada soylemk istedigim sey su:
Malumunuz Newton kendi olumunden sonra yayinlansin diye vasiyet ettigi kitabinda (sir isaac newton observations upon the prophecies of daniel) arshimid olup Ocult bilimler isiginda kendini gelistirdigini,ve buluslarini buna borclu oldugunu soyluyor.
Yercekimi kanunu orataya cikiyor. ve fizigin babasi kabul edilip bustu dikiliyor.
Ama siyonist olmyan (Fakat Yahudi olan) Einstein ise bu kesimden yardim almadigi ve maddi manevi desteklenmedigi icin isigin kirilmasini ispati icin gerekli olan bir gunes tutulmasi fotografina yillarini veriyor.
Onlardan degildi hatta labratuvar arkadasi atom bombasini buldigunda ona siddetle karsi cikmisti, ama o bunu insanligin uzerinde denemelerinde bir mahsur gormedi.
Sevmediler gitti bu deli dolu adamcagizi, ama dahi esas oydu, ve gercekler hicbir zaman gizlenemezdi. Birgun karsilacaklardi hakikatle.
Hatta cekimi yapacak bir arkadasinin ekipmanlarina rus ordusu el koyup onun hayalini yillarca geriye atiyor..
En sonunda gunes tutulmasi goruntuleniyor, ve teorisi kanitlaniyor..
Zaman ve yer kavrami yoktur. Duyada yercekimi yoktur, sadece uzayda gezegenlerin birbini itme gucu vardir.
Newtonun teorisinin curutulmesi onlar icin kolay kabul edilecek bir durum degildi, sayet dunya biliminde fizigin temelleri bu kurala gore kurulmustu,tum dunya kitaplarinda bu esas gecerli idi!
Ne var ki;Newton esaslarina gore gezegenler yorungelerinde sapma yapiyordu, ve bu saklanoyordu. Isigin kirilmasini ispatlayan Einstein Quantum fizigi ile tam hesaplamayi yapmisti.
Ve sayesinda galaksigeki diger sistemler/karadelikller bulunabildi..
Isinlanma olayini CIA zamaninda Tesla'nin Philedlphia deneyi ile gercelestirdigini ve USA ordusunun belgelere el koydugunu da biliyoruz..
Hatta Hitlerin Can (Klise cani) projesi ile yercekimini atmosferde eylemsiz kilan projeleri (UFO projeleri) bir gercekti.
Yani dunya insanindan olabildigince saklanmaya calisilan uzayda zaman ve mekan yoktur gercegi artik bugun icin herkezin acikca gorebilecegi sekilde ispatlandi.
Bu arada: Israilin Suleyman mabedi ariyoruz diye yeraltini kazip,dunyanin en buyuk quantim bilgisayarini yaptigi sizmalarida dolasiyor..
Yakinda artik fizikte quantum fizigini RESMEN kabul etmek zorundalar, zira dogru bilim quantum uzerine insaa edilmistir..