Lan mal ben zaten atmıyorum mu diyorum, burda cennetlik araba kullananlara söylüyorum.
Gazlama konusu açılsa mangalda kül bırakmazlar, kaza maza konusu oldumu yok oç yok şerefsiz insanların hayatını tehlikeye atıyor bilmemne. Ulan bu kadar insanız bi benmi trafiğe açık alanda gazlıyorum ?
Bu arada 3 s2k 1 mx5 değil, 3x s2k, 2x 200sx, 1x clio(doğu), 1xlaguna(miniks hangi evresindeydi o ucube arab hatırlamıyorum)![]()
Eveeet nooldu bıçak gibi kesildi konudemek ki neymiş bi tek trafikte gazlayan şerefsiz ben değilmişim.
Arkadaşlar hepimiz az çok, uzak yakın birbirimiz tanıyoruz, aynı ortamlara girip çıkıyoruz, hepsinden önemlisi aynı boku yiyoruz. O yüzden burada ak sakallı dede takılmanın anlamı yok![]()
Ben kendim adına konuşuyorum cennetlik araba kullanıyorum şehir içinde. 1-2 kere makas attım nasıl birşeymiş bu herkes atıyor diye, sonra aklıma daha önce bana neredeyse kaza yaptıracak makasçılar geldi utandım bıraktım. Şehiriçi keyfim 1-2-3 o da zaten anca 120 km yapıyorHa arabayı deli gibi kullanmak ve zorlamak istemiyor muyum kesinlikle istiyorum ama trafikte değil, elimde olmayan birşey olur başkasına zarar verirsem vicdan azabından ölürüm.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Benim lafım sana yada senin gibilere değil anlayan alnadı benim demek istediğimi ve sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz.
Videoya gelince, arkadaş girememiş araya dağılmış gitmiş, ha bile bile mi yaptı ? Lan kim ister böyle birşey![]()
neyse ben fikirlerimi söyledim, haklı görenlerde olabilir olmayanlardaHaksız olduğumu düşünenlere söylüyorum, ben gazlarım arkadaşım trafikte, eh fenada sayılmam gerçi yaşlandık ama gazlarım yani. O yüzden biraz empati yapın amk yazarken ama 2 taraflı yapın her zaman mağdur olanın değil birazda diğer tarafın terine koyun kendinizi.
Eskiden şehir içi çok gazlardım artık hız 60 km geçtimi ayağımı gazdan çekiyorum yaşlanmadıkta bana nolduğunu bende anlamadım, en güzeli sağdan dıptıs dıptıs yekten yekten gitmek. ( Bu demek değildirki akıllı uslu sürerken hareket yapanların hareketini yieyeceğiz)
Kaza-makas her zaman olan şeyler ama işin içini vurup kaçma girince şerefsizliğin önde gidenisin demektir.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02