25 yaşına giricem vukuatım sıfır, 580 tl trafik sigortası çıkıyor.Normal mi bu arkadaşlar abiler? Daha uyguna çıkarabilecek olan var mıdır?
Edit: cemozbey abimiz 350ye axadan halletti sağolsun![]()
25 yaşına giricem vukuatım sıfır, 580 tl trafik sigortası çıkıyor.Normal mi bu arkadaşlar abiler? Daha uyguna çıkarabilecek olan var mıdır?
Edit: cemozbey abimiz 350ye axadan halletti sağolsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu resmen dolandırıcılık ya.Böyle birşey yok yani. Cem abi yanımda değil hemen ulaştırıyorum.
fiyatlar firmalara göre cok farklı cıkabiliyor aynı kişi aynı aracta 350de cıkıyor x firmadan 750 de cıkıyor baska bi firmadan
BOZBEY
aracın hasar kaydına göre de değişiyor sigorta, pert kaydı varsa 700 den aşağı yaptramazsın.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
1993 Delsol şimdi aradı sigortacı 292 tl . 36 yasındayım.istanbul.kaza bela yok cok sükür. nasıl normal değil mi arkadaşlar?
ENGİN HOCA
az önce 24 yaşında birisi için 58 plaka bir araca trafik fiyatı baktım.
gelen fiyatları şirket ismi vermeden belirtiyorum , ordan kendinize pay çıkarın artık
550
456
744
960
862
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
25'i doldurman gerekli diye biliyorum Melih, onun haricinde ilk seferde her türlü yüksek çıkıyor daha sonrakilerde düşüyor diye biliyorum..
Abi coopera 308 tlye yaptırdım yapmayın Allah aşkına580 normal bir fiyat olamaz ya.
Ruhsat bilgilerim elimde cem abi ne gerektiğini özelden yazabilir misin?
trafik sigortalarında önceden 10-2o tl oynardı ama şuan durum farklı araştırın iyice bide elinizden geldikce bilindik firmaya yaptırın kaza v.s. durumunda bilinmedik firmalar karşı tarafı cok oyalarsa karşı taraf size işkillenebiliyor. yok yere can sıkıntısı...
bide melih daha önce adına kaaza tutanağı pert v.s varsa fiyat ona görede haliyle artıcak
beyler fiyatlar cok ceşitli değiskenlere göre farklılık gösteriyo onu kıyaslayarak karşılastırma yapamazsınız
BOZBEY
abi , sigorta şirketinde çalışıyorum genelde axa sigortadan yaptırıyoruz çünkü en uygun fiyatı her zaman axa çıkartıyor.. özelden mesaj attım.
Benim pederin ustune kayitli arac, bi durumdan dolayi sigortayi bozdurduk. 41 plaka arabam
485 tlye yaptirdik gecen gun allianz sigortadan. Ondan oncesi 360 tl falandi..
En uygunuydu bu haliyle 485![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)