son durum ne bulundu mu itler ??
Printable View
son durum ne bulundu mu itler ??
Geçmiş olsun 4-5 kişinin saldırması hiç bişeye benzemez yapacak tek şey kendinimizi koruyup ilk fırsatta kaçmak
inş bulunurlar
çok geçmiş olsun insanın canını nasıl sıkıyo böyle kitapsız şerefsizler.aynısını inşallah kendileri yaşarlarki insan yaptığını yaşamadan ölmezmiş.o zaman anlayacaklar nasıl bir o.çocuğu olduklarını
Geçmiş olsun Gökhan abi. İnsanların büyük bir çoğunluğu koyun gibi, hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyor, sonra meydan böyle düzen bozuculara kalıyor. Ne yazıkki toplum olarak 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.' mantalitesindeyiz. Sonra aynı olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Allah herkese akıl-fikir ve sabır versin. Umarım en kısa süreçte suçlular hukuki yoldan caydırıcı cezalar alırlar zira pisliğin pisliği, manyağın mayağı, üstüne kinci mahlukatlar..Allah korusun, evinizin yerini de öğrenmişler olmadık bir zamanda daha kötüleri yaşanmasın.
Gökhan pampa ne yaptın ilgilendin mi konuylan haberdar et bizi ?
Büyük geçmiş olsun kardeşim
Kullanımı gerçekten çok önemli gazın durdugumuz yerde dangalak bir arkadaş sağ camdan dışarı sıkmasına rağmen maymuna dönmüştük içeride.O anda düşünülecek birşey değil ama rüzgar varsa iyice gözüne gözüne sokmanız lazım adamın.Ve olabildiğince yüzünüzden uzakta sıkmanız lazım.Sizde etkilenirsiniz ama en azından adamda paket olur beraber ağlarsınız :D
Geçmiş olsun. Gelişme var mı konuyla ilgili ?
Millet iyice kafayi yedi. Gecmis olsun Gokhan.
Bu tarz bi arc gorursem direk sana bildiricem tanidigim herkeze soyluyorum serefsizler
Esenyurt sakat yer arabanın içinden kimin çıkacağı belli olmuyor. Terbiyesiz maganda çok burda :(
Geçmiş olsun, acayip sinirleniyorum böyle dingonun ahırı gibi ortalıkta dolaşıp istediği kişiye istediği şeyi yapabilecek hakkı kendisinde bulan serserilerden. Bunların anasını avradını gözlerinin önünde............... neyse sakin olmak en iyisi çünkü bunlardan çok, iyi insanlardan az var.
geçmiş olsun...
Öncelikle çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın sadece önlemlerinizi hukuki ve şahsi şekilde alın. Sizle ömür boyu uğraşacak değiller.
Trafik öyle bir sahaki ne kaçabilirsiniz nede önleyebilirsiniz. Öküzüde efendiside aynı saha üzerinde. Hiç bulaşmamak en güzeli,iyilik için bile camı açıp ağzınızı yormayın.
Geçmiş olsun abi :(
kardeşim çok geçmiş olsun..
Allah korumuş.geçmiş olsun.keşke biber gazı falan olsaydı sıksaydın ibnelere
2 hafta önce İzmit`in ortasında başıma geldi benimde abi önümü kesmeye çalıştı 54 plaka Focus`tu ki yanlış insana çattı mobese olmayan yere kaçıp terse daldım peşimden gelince karşıdan gelenle ufaktan çarpıştı da öyle atlattım. İşin garibi ben tek değildim daha da kötü kız arkadaşım vardı durup kavga etsem başıma beteri gelebilirdi. Çok geçmiş olsun Gökhan abi şimdiden polise gitmende fayda var hiç değilse gece yatarken kafana takılcak bişey olmaz rahat uyursun
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi
gereken ilgi gösterildi sanayi olarak. ama malesef burda anlatamam. ;)
Abicim çok geçmiş olsun. Trafikte şoförden çok kanı bozuk insan var.
Gri corsa D'nin sport olma ihtimali var mı ? Tek kapımıydı ?
Geçmiş olsun tekrarı olmaz umarım zaten gerekeni yapmışsınız..
Geçmiş olsun Gökhan. At hırsızı dolu oralar ya İstanbulun hoşlanmadığım semtlerinden biri önce Esenyurtta parayı bulan Bahçeşehirde. Burdaki önce Şirinevler sonra Florya hesabı.
çok geçmiş olsun. bende her gün oralardayım. benim evimde yakupluda bizim buralarda aynı. site olmadıkça yaşanmaz beylikdüzünde. tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
öncelikle geçmiş olsun plakaları almamak bir hata ama insanın kafasının kitlenip kaldığı anlardan biri gibi olay ne idi ? ne oldu ? misali
şu anda herhangibir gelişme varmı o çevreye yakın oturuyorum fakat şu anda evden bayağı bi' uzağım, bir kaç şahıs var aklımda ama bulandırmak istemem olayı bir gelişme varmı ?
birde olay merkeze yakın yerdemi oldu tam olarak yeri neresi ?
Bende Esenyurt'ta esnafım bole seyler duymak beni gercekten cok uzdu malesef bu tip sıkıntılar buralarda yasınıyo Cok gecmiş olsun ALLAH beterinden korusun...
Abi kırdın mı herifleri? Üstü kapalı anlatırmısın yoksa p.m bekliyorum bak rahatlıcam merak ettim çok
abi bi pm atarmsn ne oldu yoksa şuraya bi şekilde yaazarmısın merak ettim:)
Gokhan yazda ogrenelim ya
abi hakkatten ya. vurunca zıngıldatsaydın
1 paket kabak çekirdeği yedim olayı meraktan :D
Herhalde adam gökhanın bulunduğu sanayiye tamire gelmiş
gökhanda valla acı bir kahvemi içmeden seni bırakmam deyip misafir perverliğini göstermiş :)
Abi hallettigine sevindim bende merak ettim pm isterim:)
Abi üstü kapalı üstünkörü bi şekilde sana, kurum ve kuruluşlara zarar vermicek, deşifre etmicek şekilde anlatsana merak ettik hepimiz. :D Ayrıca içim nasıl rahatladı anlatamam dünden beri uyuz olmuştum...