Ne tekniği yahu.
Bodoslama suratına sıkıyorsun iste :D
O anda erkek olan cam yarmasi fino haline dönüşüyor. :)
Printable View
Ne tekniği yahu.
Bodoslama suratına sıkıyorsun iste :D
O anda erkek olan cam yarmasi fino haline dönüşüyor. :)
evren sanayinin orda bizim fabrika hergün işteyim. buralarda görürsem zıplarım sıkıntı yok
gecmis olsun bana denk gelmezki boyleleri bi stres atalim =)
geçmiş olsun çok üzücü bir durum it kopuk dolu her yer
geçmiş olsun..
Çok acayip bir Semt, zamanında benimde başıma bir olay gelmişti. Çok geçmiş olsun, Savcılığa plakayı alamadığınızı fakat Çevre güvenlik kameralarından alabilineceğini iletirseniz, o bölgede olabilecek kameralara bakıyorlar.
son durum ne bulundu mu itler ??
Geçmiş olsun 4-5 kişinin saldırması hiç bişeye benzemez yapacak tek şey kendinimizi koruyup ilk fırsatta kaçmak
inş bulunurlar
çok geçmiş olsun insanın canını nasıl sıkıyo böyle kitapsız şerefsizler.aynısını inşallah kendileri yaşarlarki insan yaptığını yaşamadan ölmezmiş.o zaman anlayacaklar nasıl bir o.çocuğu olduklarını
Geçmiş olsun Gökhan abi. İnsanların büyük bir çoğunluğu koyun gibi, hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyor, sonra meydan böyle düzen bozuculara kalıyor. Ne yazıkki toplum olarak 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.' mantalitesindeyiz. Sonra aynı olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Allah herkese akıl-fikir ve sabır versin. Umarım en kısa süreçte suçlular hukuki yoldan caydırıcı cezalar alırlar zira pisliğin pisliği, manyağın mayağı, üstüne kinci mahlukatlar..Allah korusun, evinizin yerini de öğrenmişler olmadık bir zamanda daha kötüleri yaşanmasın.
Gökhan pampa ne yaptın ilgilendin mi konuylan haberdar et bizi ?
Büyük geçmiş olsun kardeşim
Kullanımı gerçekten çok önemli gazın durdugumuz yerde dangalak bir arkadaş sağ camdan dışarı sıkmasına rağmen maymuna dönmüştük içeride.O anda düşünülecek birşey değil ama rüzgar varsa iyice gözüne gözüne sokmanız lazım adamın.Ve olabildiğince yüzünüzden uzakta sıkmanız lazım.Sizde etkilenirsiniz ama en azından adamda paket olur beraber ağlarsınız :D
Geçmiş olsun. Gelişme var mı konuyla ilgili ?
Millet iyice kafayi yedi. Gecmis olsun Gokhan.
Bu tarz bi arc gorursem direk sana bildiricem tanidigim herkeze soyluyorum serefsizler
Esenyurt sakat yer arabanın içinden kimin çıkacağı belli olmuyor. Terbiyesiz maganda çok burda :(
Geçmiş olsun, acayip sinirleniyorum böyle dingonun ahırı gibi ortalıkta dolaşıp istediği kişiye istediği şeyi yapabilecek hakkı kendisinde bulan serserilerden. Bunların anasını avradını gözlerinin önünde............... neyse sakin olmak en iyisi çünkü bunlardan çok, iyi insanlardan az var.
geçmiş olsun...