ontheair Nickli Üyeden Alıntı
Olay kaçmak veya çevrilmemek değil ( bir gecede 5-6 kez çevirmeye girmişliğim vardır. Kullandığım otomobillerde hiçbir zaman en küçük bir eksik bulunmaz. Bulamazsınız ;) )
Olay polisin son zamanların moda deyimiyle 'orantısız güç' kullanması.
İzmir'dekji olay gece kulüplerinden çıkanların yoğun olarak kullandıkları bir güzergâhta alkol muayenesi sırasında yaşanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yani alkollu olduğu belli olan ve bu yüzden çevirmeden (onayladığımı söylemiyorum) 20yaşındaki bir çocuğun tamamen kazayla (!)kafasına ateş edilmesini bana kimse anlatamaz.
Bugüne kadar hangi çevirmede bomba yüklü bir araç yakalandı?
Bugüne kadar hangi dolmuşun, ticari taksinin çevirilip de arandığını gördünüz?
İçerisinde aile görünümlü dört kişinin otomobilinin arandığını hiç gördünüz mü?
Sakallı sarıklı/çarşaflı, türbanlı bir grup terorist olamaz değil mi? Gördünüz mü hiç aranırken?
Kimse polisin yaptıklarına bana mazur göstermeye çalışmasın. Eğer görevlerini tam anlamıyla yaptıklarını söylüyorsanız söyleyin bakalım
HSBC, İngiliz Konsolosluğu, Sinagog bombalamaları nasıl gerçekleşti? Alkol muayenesinden mi kaçmışlardı?
Halkalı da yola mayın döşendi. Askeri servis otomobili havaya uçuruldu. Dalgınlıkla olmuştur değil mi?
Reyhanlı'daki otomobil zaten Türkiye'de iç gezmedi. Geçerken uğramışlar patlattılar ve gittiler. Polis nereden bilsin değil mi?
Hanginizin evine hırsız girmedi?
Hanginizin otomobili soyulmadı?
Hanginizin bir yakını kapkaca uğramadı?
Polis önce yapması gerekenleri tam anlamı ile yapsın. Sonra bakarız çevirmedne kaçanlara ne yapacağını...
Bu arada bir de not: Eğer bir sürücü çevirmeden kaçabiliyorsa kimse kusura bakmasın ama bu da kendi gerizekalılıklarından.