Herkese selamlar abilerim kardeşlerim biladerlerim 07.11.2013 te vizem geliyor ve aklımı kurcalayan bi cok şey var sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum umarım cok yararlı olur şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekkür ediyorum .... Aracımda kendi düşünceme göre spor bride koltuklar ve spor direksiyon var bunlara vizede ağar kusur yazıyorlar mı daha önce bilmediğim girmediğim icin vizeye bu tarz donanımlarla soruyorum yanlış bişey dersem kusura bakmayın ve bildigim konular olarak coil leri kaldırmam gerek aracı yükseltmem gerek bide kamberler var adamlar arabanın altına inip baktıklarında onları görüp bunlar nedir arkadaş vs yasak kul yün derlermi ? xenonları sarıya çevirmem de var tabi egzosu kaldırıp orjineli taktırmam gerek arka geri vites lambam yanmıyor Buda ağar kusurmuş öğrendiğim kadarıyla onunda halletmem gerekmiş lastik ebatları hakkında bilgim hiç yok şuan 195/45/15 üstündekiler ve daha 15 gün oldu takalı ölçü olarak sıkıntıya girermi bilemiyorum şuanda bunlar benim bildigim ve gözlendiğim kadarıyla kendime göre sıkıntı çıkacak şeyler gibi geliyor siz değerli arkadaşlarım bir kaç foto paylaşıyım eksiklerim var ise araç üzerinde onları da öğrenmiş olurum sizlerin icin muhakkak bilgisi olan arkadaşlarım vardır yardımlarınızı bekliyorum bi kaç foto attım teşekkür ederim şimdiden tekrardan
![]()