vay amk spor gazetesi laa ,o kadar mı yeretti beyninde :D
Printable View
gursel abı :D
Çok sabırlısın, bu gösterdiğin sabır ve ağır başlılıktan dolayı ayrıca tebrik ederim, umarım en kısa zamanda bu tatsız durum bir sonuca varır.
Bu tür ticaretlerde paranın tümünü göndermek riskli
Arkadaş zaten elinde olmayan malı satıyor sonrada bulmaya çalışıyor zamana yayarak
mesajlari okuyup cevap vermiyor aq oglu.
bizede zamanında s2000 dolu blok gönderdi blok bizim blokdan çöptü 2 bloktan bir tane motor zar zor topladık.
ucuz etin yahnisi derler ya hamına :)
ses soluk yok
ben haberini aldım bi arkadaş kıbrısa gitmişti o söyledi fuat kıbrıs sınırlarını aşmış yurt dışına açılmış ,senin paralarla la apo :D
Keke bu adamla ilgili biton muhabbet dönüyo görmedin mi hiç la yazik oldu arabayaa.
Senin ne işin var arabacilikla otur çay iç
Bi konuda ben acıcam sana fuat dayı ? vıberden okuyup cvp yazmamakla olmuyo bu ısler
konuyu baştan sona kadar okudum gerçekten millete nasıl bir zihniyet var anlamıyorum malı satıp parayı alana kadar bin bir türlü takla atıyorlar iş malı göndermeye geldiğinde veya malda sorun çıktığında ortadan kayboluyorlar bin bir türlü bahaneler telefon açmamalar lfn... sonra onla alışveriş yapmış yakın arkadaşları burda çıkıp sağlam adamdır yazıyor adam hala ortada yok onlarıda mahçup ediyor yalancı durumuna düşürüyor... hiç düşünmüyor ticaret haysiyet şeref işi... allah ıslah etsin ne diyim ne sıkıntısı olursa olsun ne durumda olursa olsun geçen süre zarfında karşı tarafa sıkıntı yaşatmaması lazımdı... bu kişi birde siteye sponsor olan biri en güvenilir olması gereken kişiyken kendi yanlış yapıyor...
geçmiş olsun kardeşim umarım daha fazla tadı kaçmadan çözersin... gitişatı pek iç açıcı gelmiyor durumun ama inşallah çözülür...