Yok mu bilen :)
Printable View
Maltepe Exx veriyor. ESS20 'yi 1000 TL ye almıstım.
konuya güncel çekelim.benim ikamet eyüpte ama eyüp tuzla b.düzü plakaları olabilir gerekirse arkadaşımın üzerine falan alırım arabayı sonra ben ondan alırım. bağlı olduğumuz ikametten istediğimiz plakayı alamıyormuyuz
atıyorum. eyüp EC veriyor ben PAS istiyorum gibi gibi
peki aracimi satinca uzerindeki plakayi tekrar nasil alabiliyoruz noterde vs bir islem gerekiyormu
önce bağlı bulundugunuz trafik tescil ile görüşüp plakayı almak istediğinizi söliyorsunz oradan okeyi aldıkdan snra noterde plaka değişcek diyeceksnz. aranıcızı alan kişi yeni plakasını aldıgında plaka boşa düşücek. siz trafik tescilin oldugu ilçede ikametiniz yoksa oraya aldırmalısınz ikameti yeni araba aldıngzda yine plaka değişcek diyp size okey veren trafik tescil memuruna gidip alıyorsnz plakayı.
geçen ben sattım :D 34 ... 34 aracımın üstünde gelen ortası isimdi.alıcak olan kişi plakanın bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne gidip işini ayarladı bende satış yaptım başkası üstüne plakayı boşa düşürdüm.
güzel denk gelms :)
bide boyle özel plakaları bahane eden bi dolandırıcı ekibi var aklnzda olsn plakayı boşa cıkartmak için aracı bana satıcaksanz plakayı alıp size satıcam diyen bir ekip var dikkatli olun
aracı kendi tandıgınız dısında kimseye satıp boşa cıkartma numarasını yemeyin eldeki arabadan olursunz