Karaktersizi en bol ilçelerimizden biri olan Esenyurtta oturduğumu ve dükkanımında sanayide olduğunu çok arkadaşımız bilir.
Bu akşam 21:30 gibi evime kiptaş sitesindeki evime dönerken avcılar esenyurt yolu üzerinde yaklaşık 30 40km hızındaydım ara yoldan hızla 2 araba yarışarak yola atladılar.
1i Corsa D Gri Renk
diğeride yanlışmı gördüm bilmiyorum siyah bir arabaydı ama jaguar sanırsam.
kapışarak yola aniden çıktılar ve birbirlerine vurmadan zar zor yola girebildiler. bende 30 40la gitmeme rağmen ne kadar dibime atladılar düşünün zor durdum vurmadan.
bir kaç araba korna yaptı bende korna yaptım bu adamlara. birde camdan adam sandımda, ayıp değilmi trafiği tehlikeye atmak filan dedim(hani kusura bakma filan derler umuduyla söyledim). sen kenara çek filan dediler çekmedim.
tam benzinliğin önünde önüme kırıp durdurdular beni. neyse benim tarafımdaki cam açıktı ordan filan saldırdılar. bi anda 4-5 kişi oldular. belliki çekmişlerdi kafaları güzeldi gözler kıpkırmızıydı. alayı uçuyordu.
sağ kapıyıda açtı biride ordan saldırmaya başladı. neyseki yapılıyım ve kendimi korudum. yada kafaları bi dünya olduğundan ne yumrukları ne tekmeleri bana hiç zarar veremediler. yani ağrımadı bile hiç biryerim ama var güçleriyle daldılar. arabaya filan saldırdılar. kapıları tekmelediler camları tekmelediler.
daha sonra bıçaklar mıçaklar ortaya çıkınca kapımı kapayıp kaçmaya çalıştım. kaçarkende hırsımı corsaya vurarak aldım. bunun dışında hiç karşılık vermedim. yumruk bile atmadım sadece atılan tekme ve yumruklardan korudum kendimi. suçlu duruma düşmek istemediğim içindi korumak dışında saldırmamam.
neyse olayın şokuyla plakaları alamadım. ama corsanın şuan ön tarafı dağanık biraz tampon farları filan hasar almış olmalı.
buralardaki arkadaşlar yarın böyle bir corsa D görürseniz ön tamponu farları dağanık gri lütfen bana pmleyin. yarın zaten şikayetçi olucam. muhtemelen benzinlik bana görüntüleri vermez. ama savcılığa başvurduğumda vermek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.
bu arada bu adamlar ben kaçıncada kovaladılar beni 4-5 kişi birden araçlarla o ara olaylarla hiç alakası olmayan park bir araca sürttüm galiba yarın o kişiyide bulup masrafını karşılayacağım inşaallah.
anlayacağınız esenyurt bildiğiniz teksas hergün böyle olaylar oluyor inşaallah bizim başımıza gelmez böyle şeyler hiç dedik. uzun yıllardırda gelmedi ama karşınıza böyle uyuşturucuyu çeken adamlar denk geldimi iltifat bile etseniz saldırırlar.
alayıda bıçaklı silahlı insanlar. yemin ederim allah korudu. bizim sitenin güvenlikleri sayesinde kaçtılar. yoksa beni tekrar durdurucaklardı iyiki siteye yakındım ve güvenliklerimiz düzgün yapılı adamlar. sayılarımız eşit olunca inemediler araçtan. ben tekken 5 kişi saldırmak kolaydı o çocukları! adamlıkları bu.
bu arada ne konuştukları bile zor anlaşılıyordu öküzün hayvanın önde gideniydiler anladınız siz tipleri.