User Tag List

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
210 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İstanbulun Teksası Esenyurtta SALDIRIYA UĞRADIM

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanbulun Teksası Esenyurtta SALDIRIYA UĞRADIM

Karaktersizi en bol ilçelerimizden biri olan Esenyurtta oturduğumu ve dükkanımında sanayide olduğunu çok arkadaşımız bilir.

Bu akşam 21:30 gibi evime kiptaş sitesindeki evime dönerken avcılar esenyurt yolu üzerinde yaklaşık 30 40km hızındaydım ara yoldan hızla 2 araba yarışarak yola atladılar.

1i Corsa D Gri Renk
    diğeride yanlışmı gördüm bilmiyorum siyah bir arabaydı ama jaguar sanırsam.

kapışarak yola aniden çıktılar ve birbirlerine vurmadan zar zor yola girebildiler. bende 30 40la gitmeme rağmen ne kadar dibime atladılar düşünün zor durdum vurmadan.

bir kaç araba korna yaptı bende korna yaptım bu adamlara. birde camdan adam sandımda, ayıp değilmi trafiği tehlikeye atmak filan dedim(hani kusura bakma filan derler umuduyla söyledim). sen kenara çek filan dediler çekmedim.

tam benzinliğin önünde önüme kırıp durdurdular beni. neyse benim tarafımdaki cam açıktı ordan filan saldırdılar. bi anda 4-5 kişi oldular. belliki çekmişlerdi kafaları güzeldi gözler kıpkırmızıydı. alayı uçuyordu.

sağ kapıyıda açtı biride ordan saldırmaya başladı. neyseki yapılıyım ve kendimi korudum. yada kafaları bi dünya olduğundan ne yumrukları ne tekmeleri bana hiç zarar veremediler. yani ağrımadı bile hiç biryerim ama var güçleriyle daldılar. arabaya filan saldırdılar. kapıları tekmelediler camları tekmelediler.

daha sonra bıçaklar mıçaklar ortaya çıkınca kapımı kapayıp kaçmaya çalıştım. kaçarkende hırsımı corsaya vurarak aldım. bunun dışında hiç karşılık vermedim. yumruk bile atmadım sadece atılan tekme ve yumruklardan korudum kendimi. suçlu duruma düşmek istemediğim içindi korumak dışında saldırmamam.

neyse olayın şokuyla plakaları alamadım. ama corsanın şuan ön tarafı dağanık biraz tampon farları filan hasar almış olmalı.

buralardaki arkadaşlar yarın böyle bir corsa D görürseniz ön tamponu farları dağanık gri lütfen bana pmleyin. yarın zaten şikayetçi olucam. muhtemelen benzinlik bana görüntüleri vermez. ama savcılığa başvurduğumda vermek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.

bu arada bu adamlar ben kaçıncada kovaladılar beni 4-5 kişi birden araçlarla o ara olaylarla hiç alakası olmayan park bir araca sürttüm galiba yarın o kişiyide bulup masrafını karşılayacağım inşaallah.

anlayacağınız esenyurt bildiğiniz teksas hergün böyle olaylar oluyor inşaallah bizim başımıza gelmez böyle şeyler hiç dedik. uzun yıllardırda gelmedi ama karşınıza böyle uyuşturucuyu çeken adamlar denk geldimi iltifat bile etseniz saldırırlar.

alayıda bıçaklı silahlı insanlar. yemin ederim allah korudu. bizim sitenin güvenlikleri sayesinde kaçtılar. yoksa beni tekrar durdurucaklardı iyiki siteye yakındım ve güvenliklerimiz düzgün yapılı adamlar. sayılarımız eşit olunca inemediler araçtan. ben tekken 5 kişi saldırmak kolaydı o çocukları! adamlıkları bu.

bu arada ne konuştukları bile zor anlaşılıyordu öküzün hayvanın önde gideniydiler anladınız siz tipleri.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle,
    sizin siteyi öğrendi yani herifler,sıkıntı olabilir sizin içiin.sitenin kamerası yokmu peki

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşim. inşallah istediğin gibi gider bundan sonraki süreç. üç beş teres için de sıkma canını diyorum. memleketin her yerinde var bu domuzlardan...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun hep diyorum esenyurt en pis yeri istanbulun hala tezim aynı doğrulukta devam.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, bu tipler yüzünden inanlar katil oluyor zaten

güzergahınızda ve onların ara yola çıktığı guzergahta kamera varsa eğer şikayetçi olunduktan sonra belli saatler incelemeye alınarak plakalar rahatlıkla bulunabilir diye düşünüyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle,
    sizin siteyi öğrendi yani herifler,sıkıntı olabilir sizin içiin.sitenin kamerası yokmu peki
    güvenlik sitenin önüne çıkınca yaklaşamadılar kapıya. birde sitenin içine girselerdi kolaydı zaten. ama o mesafeden kameralara baktık plaka görünmüyor araç bile buğulu. tek umudum benzinlik.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben de Türksan-Parseller tarafındayım Gökhan. Buralarda gazlayan tayfa çok. Görürsem mutlaka pm'lerim.
    Geçmiş olsun can'a geleceğine mal'a gelsin..

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun, nerden ne çıkacağı belli degil artık.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dibimde ama oldum olası nefret ettiğim neydüğü belirsiz insanların söförlerin ve yayaların oldugu yer çok şey soylenirde gerek yok it kopuk membağı

geçmiş olsun çok
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun
    insanlar ne hale geldi...
    yolda kendi kendine giderken bile bela gelip bulabiliyor kolayca

colugumuzu cocugumuzu sevdiklerimizi korusun rabbim

sadece dogup buyuyup olen o kadar cok varlik oldu ki..... belgesellerde izlediklerimizi artik canli gormeye basladik pek cok yerde.... diyecek pek fazla birsey yok
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz imzamızı asfalta atarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Türksan-Parseller tarafındayım Gökhan. Buralarda gazlayan tayfa çok. Görürsem mutlaka pm'lerim.
    Geçmiş olsun can'a geleceğine mal'a gelsin..
    yok dostum oranın tayfası değil. onları tanırım, onlardan böyle tipsiz adamlar çıkmaz. aksine çoğuda beni tanır özür filan dilerdi onlar bu eşekliği yapsalar.

bunlar bariz esenyurtun en hırsız dolu semtlerinin tayfasına benziyordu. bildiğin uçuculardı tam.

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Keşke birşey demeseydin abi
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gökhan... dikkat li ol.biber gazı silah vs.. yanında bulunsun...
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarını bekleme şimdi karakola git ifade ver durumu anlat . Zaman geçirme polis yakın karakol falansa gider benzinlikten kayıtlara gözle bakar plakadan falan enseler bu şerefsizleri ...

Yarına kalırsan adam gider aracıma çarptı kaçtı diye senden şikayetçi olursa bide başına dert alırsın benden sölemesi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok geçmiş olsun bende hep düşünüyorum inşallah böyle birşey başıma gelmez diye sonuçta insan kendine yediremiyo bazen gereksiz yere artistlik yapabiliyo neyseki böyle bişey yapmamışsın
    Yanında eşin yada kız arkadaşın( evlimisin bilmiyorum) olsaydı ne kadar zor duruma düşücektin gercekten böyle insanların tükettiği oksijen bile ziyan inşallah bulursun o corsayı
    çok çok geçmiş olsun tekrardan abi
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafalar güzelse yarın dün olanları hatırlamazlar

geçmiş olsn
    Dr.ECU

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyiki karsilik vermemissiniz.o kafayla belki 5 inide indirirdiniz ama birini n cikaracagi bicak hayatinizi mahvederdi.bende hic sabirli degilim Allahindan bulsun diyemiyorum .bigun basima bu tip bisey gelicek ama hadi hayirlisi

Bu arada otomatik kapi kilidi bazen hayat kurtarir.aracinizi blmiyorum ama sanirsam yok aracinizda servisten actirin varsa bence.

Renaultolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gökhan abi, üzüldüm gerçekten ne hallere düştük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyiki karsilik vermemissiniz.o kafayla belki 5 inide indirirdiniz ama birini n cikaracagi bicak hayatinizi mahvederdi.bende hic sabirli degilim Allahindan bulsun diyemiyorum .bigun basima bu tip bisey gelicek ama hadi hayirlisi
    emin ol hiç birinin ne tekmesi ne yumruğu hiç birşey yapamadı bana yani vücuduma baktım az önce ayna karşısında nerdeyse en ufak bir iz yok dayak yediğime dair.

yani muhtemelen karşılık verseydim o kafayla onları indirme ihtimalim yüksekti. vuranın kolunu bacağını tutup itmek dışında hiç vurmadım tek 1 fiske. vursaydım kötü şeyler olurdu. suçlu olmak istemedim. hatta 1i bıçağı getir bıçağı buna bişi olmuyo dedi. bıçaklar çıkınca kaçtım zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)