zaten lıg tv dusunmyrm cunku GS nın maclarını hep ben dısarda ızlerım bıra eslıgınde dun her ne kadar yenemesekte:) ama su sampıyonlar lıgı maclarını ızlemek ıstyrdm evde ona da 47 tl dedıler yuh yanı
Printable View
zaten lıg tv dusunmyrm cunku GS nın maclarını hep ben dısarda ızlerım bıra eslıgınde dun her ne kadar yenemesekte:) ama su sampıyonlar lıgı maclarını ızlemek ıstyrdm evde ona da 47 tl dedıler yuh yanı
Geçen hafta bizde çok kararsızdık Digiturk mu D-Smart mı diye, merkezi sistem olduğu için yeni çanak kurulumu da bina için sıkıntı çıkaracağı için Hd'siz Digiturk alacaktık fakat Fenerin bu seneki durum ortada, vazgeçtik gibi. D-Smart'a bi kere bulaştık zor kurtardığımız için kendimizi ondan da soğuğuz. Ama konuyu takipteyim. :)
internette vipiptv ile ilgili birşeye rastlamıştım ve full sezon 120 tl ye hemen aldım içinde digitürk ve dsmart kanalları var üstelik hd maçları belgeselleri yeşilçam kanalları digitürk salon kanalları var ve izliyorum tvyede goruntu aktarıyorum bir sorunla karşılaşmadım önerebilirim
dıjıturk play promosyon kodu nedır bılgısı olan var mı dıjıplay 259 tl alıyorum sızce nasıl?
bırde dıjıturk kampanya yapmıs
Digiturk Süper Lig Kampanyası | Digitürk Lig Tv 0212 441 73 73
bu kampanya da sadece 29 sonrası aylar 47 mı oduyorum yoksa gırıs paketı fıyatı fln da var mı?
hiçbiri
10krktr
Digiturk bayiine sordum bugün. Ocağa kadar 30 tl, giriş paketi yani normal turksat kanalları ve lig tv nin şampiyonlar paketi( fb bjk gs ts bursa) maçları veriyor. Ocaktan sonra 47.90 aynı pakete devam ediyorsun. Hd olmayan yayın. Ben zaten Hd kurduramıcaktım, binaya çanak kurduramayacağımdan dolayı, benim işime geldi, bağlatıcam.
Maçların yanında teledünyanın belgesel pakedi çok iyi.